ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ

Posted by RossoNero | Posted in , | Posted on 2:08 μ.μ.


ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2012-13:  Αφού γλύτωσαν τη συντέλεια του κόσμου, αλλά όχι και την εφορία, τα χαράτσια, το ακριβό πετρέλαιο και την τηλεοπτική προπαγάνδα- χαβούζα, οι κάτοικοι της χώρας αντιμετωπίζουν ξανά έναν πολύ επικίνδυνο εχθρό:
Είναι η τρόικα; το ΔΝΤ; η Μέρκελ; οι οίκοι αξιολόγησης;
ΟΧΙ! Είναι αυτοί οι καταληψίες της ΒΙΛΛΑΣ ΑΜΑΛΙΑΣ! Οι γνωστοί – άγνωστοι τρομοκράτες που ρημάζουνε το βιος του κοσμάκη! Που μαζεύουν άδεια μπουκάλια για να πυρπολήσουνε το πανελλήνιο! Που μας διώχνουν τους τουρίστες! Που υπονομεύουν την εθνική προσπάθεια! Που υπερασπίζονται τους λαθρομετανάστες! Που απειλούν τη δημοκρατία (του μνημονίου και των ΜΑΤ)! Που...
Μνημονιακή συγκυβέρνηση, καναλάρχες-μεγαλοεργολάβοι, ακροδεξιό παρακράτος, όλοι συμφωνούν: Οι μετανάστες, οι αντεξουσιαστές, οι συνδικαλιστές, οι δημόσιοι υπάλληλοι, η αριστερά!

Αυτοί φταίνε για την κατάντια της χώρας! Αυτοί κατέστρεψαν την Ελλάδα! Αυτοί μας διασύρουν στο εξωτερικό! Αυτοί έκοψαν μισθούς και συντάξεις, εξευτέλισαν παιδεία και περίθαλψη, αύξησαν τους φόρους, έβγαλαν εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό, αμνήστευσαν τους εαυτούς τους από οποιαδήποτε ευθύνη και έφαγαν και ήπιαν στην υγειά των κορόιδων.
Ας σοβαρευτούμε: Αν λέει, θες να μάθεις ποιός ευθύνεται για κάτι, ψάξε να βρεις ποιός κερδίζει απ΄αυτό.

Η μαζική προώθηση μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας και ιδιαίτερα στις περιοχές μεταξύ Ομόνοιας και σιδηροδρομικού σταθμού, είχε ως ένα αποτέλεσμα την υποβάθμισή τους, που οδήγησε σε δραματική πτώση τις αξίες των ακινήτων. Πολλοί γνωστοί και μη εξαιρετέοι παράγοντες της επιχειρηματικής και πολιτικής ελίτ, έσπευσαν να εκμεταλλευθούν την ευκαιρία αγοράζοντας κοψοχρονιά ολόκληρες πολυκατοικίες. Η κατάσταση δημιούργησε παράλληλα κατάλληλες συνθήκες για την εκκόλαψη του «χρυσού» αυγού του φιδιού, που πάντα με την ανοχή, την κάλυψη και την υποστήριξη της αστυνομίας, ξεκίνησε την «εκκαθάριση» από τα «σκουπίδια» τους μετανάστες στέλνοντας εκατοντάδες στα νοσοκομεία και μερικούς στον άλλο κόσμο. Η κυβέρνηση ακολούθησε με τον «Ξένιο Δία» και μάντρωσε καμπόσους με σκοπό να τους ξαποστείλει σιγά-σιγά.
Τώρα που το real estate πήρε το δρόμο του, ήρθε ο καιρός οι μετανάστες να φύγουν με μαζικό διωγμό ώστε να προχωρήσει ο εξωραϊσμός που θα ξαναδώσει αξία στα ακίνητα της περιοχής. Πρίν γίνει αυτό όμως δεν μπορεί η ΒΙΛΛΑ ΑΜΑΛΙΑΣ να παραμείνει στη γειτονιά. Κυβέρνηση – Καναλάρχες – Μεγαλοεργολάβοι – Φασίστες συμφωνούν: Οι αναρχικοί πρέπει να φύγουν! Η ΒΙΛΛΑ θα αναπαλαιωθεί σαν χώρος πολιτισμού-αναψυχής ή μπορεί και να γκρεμιστεί, να χτιστεί ένα μεγαθήριο που θα σβήσει κάθε της ίχνος! Δεν θέλουνε εμπόδια στα σχέδιά τους. Είναι πολλά τα λεφτά...

Οι καταλήψεις, τα αυτοδιαχειριζόμενα στέκια, οι ελεύθεροι κοινωνικοί χώροι, είναι χώροι αντιεμπορευματικής κουλτούρας και ελεύθερης έκφρασης, παραδείγματα οριζόντιας οργάνωσης και αυτοδιαχείρισης και αναχώματα στη φασιστική δράση. Αποτελούν εστίες αντίστασης που στο εύφλεκτο κοινωνικοοικονομικό παρόν μπορούν να δημιουργούν προβλήματα στην κυρίαρχη ελίτ και τα μαντρόσκυλά της. Ως επικοινωνιακό τέχνασμα, με σκοπό να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τα σκάνδαλα και την αφαίμαξη που συνεχίζεται αλλά και να υποκριθούν τους τιμητές του νόμου και της τάξης, επιτίθενται στις καταλήψεις και μαζί τους θέλουν να δυσφημήσουν, να καταστείλουν και να αναβάλλουν τους κοινωνικούς αγώνες. Όμως η δόνηση έχει γίνει και το κύμα έχει αρχίσει να σηκώνεται. Το κύμα θα σκάσει στους δρόμους και αυτή τη φορά δεν θα είναι μόνο οι 40 «κουκουλοφόροι». Όταν η «κάθαρσή» τους εξαντλείται σε «καμένα χαρτιά» (βλ. Τσοχατζόπουλος, Παπακωνσταντίνου) ενώ κάνουν γαργάρα Siemens, Βατοπέδι κλπ και από την άλλη εξοντώνουν κάθε μικρομεσαίο, η ανοχή θα τελειώσει γρήγορα. Και τότε το μικρότερο πρόβλημά τους θα΄ναι η ΒΙΛΛΑ. Η κοροϊδία κάποια στιγμή παύει να περνάει.


ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στη ΒΙΛΛΑ ΑΜΑΛΙΑΣ, κατάληψη ΣΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ, ΛΕΛΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ και κάθε κατάληψη, αυτοδιαχειριζόμενο στέκι, ελεύθερο κοινωνικό χώρο ή ραδιόφωνο (βλ. 98FM) που δέχεται την επίθεση κράτους-νεοναζί. Επίσης στους εκατοντάδες διωκώμενους και φυλακισμένους αγωνιστές που δεν παζάρεψαν τα πιστεύω και την αξιοπρέπειά τους.
 Ο αγώνας για ελευθερία, ισότητα, κοινωνική δικαιοσύνη συνεχίζεται. Η ουδετερότητα δεν είναι πια επιλογή.

 ROSSO NERO

      


Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου