Αστυνονικό δελτίο

Posted by Asfalitis | Posted in | Posted on 3:39 μ.μ.

Άλλη μια υπερτεράστια επιτυχία σημείωσε χτες ειδικό κλιμάκιο της ελληνικής αστυνονίας αφού με συντονισμένη επιχείρηση και μετά από πολύμηνες έρευνες, με υποκλοπές και παρακολουθήσεις, προχώρησε στη σύλληψη ενός επικίνδυνου κράχτη που δρούσε ανεξέλεγκτα στη περιοχή αλικανά ζακύνθου. Το κακοποιό στοιχείο το οποίο, υπό τις εντολές του αφεντικού του, είχε σπείρει τον τρόμο στην ευρύτερη περιοχή απλώνοντας τα κακουργηματικά του δίκτυα και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας με παράνομο τρόπο τη φιδίσια γλώσσα του, προσελκούσε ανυποψίαστα θύματα στο μαγαζί στο οποίο εργαζόταν. Ο αδυσώπητος κακοποιός δεν δίσταζε ακόμη να κάνει και "παζάρια" στα ανυποψίαστα θύματα του οι οποίοι ζαλισμένοι καθώς ήταν από το πολύ αντηλιακό και από τις μπόμπες που τους σέρβιραν για ποτά, έπεφταν στην πανούργα παγίδα του. Αποτέλεσμα της δράσης  του απάνθρωπου ήταν η δραματική μείωση των εσόδων των μεγάλων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων φέρνοντας έτσι σε δύσκολη θέση τους κακόμοιρους ξενοδόχους οι οποίοι περνάνε δύσκολες στιγμές λόγο της οικονομικής κρίσης.
Κρίσιμη για το αποτέλεσμα της αστυνονικής επιχείρησης ήταν η συμβολή των γειτονικών καταστηματαρχών οι οποίοι με σηδερένια πυγμή, άφθονο θάρρος και αίσθημα πατριωτικού ηρωισμού ρουφιάνεψαν τον αμετανόητο κράχτη. Ευτυχώς που οι μικροί καταστηματάρχες δεν θέλουν να δουν το γεγονός ότι για την μεγάλη πτώση του τζίρου τους δεν ευθύνονται οι συνμαλάκες μικροεπιχειριματίες που προσπαθούν με κάθε τρόπο να μπάσουν λίγο κόσμο στα μαγαζιά τους, αλλά, σε μεγάλο βαθμό, τα πακέτα all inclusive που προσφέρουν τα μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα με αποτέλεσμα οι τουρίστες που επισκέπτονται το νησί μας να ξοδεύουν όλα τα χρήματα τους αποκλειστικά στα ξενοδοχεία που τους φιλοξενούν. Θα ήταν μεγάλο πλήγμα για την αξιοπρέπεια του νησιού μας εαν οι μικροεπιχειριματίες οργανώνονταν συλλογικά για να απαιτήσουν την απαγόρευση των πακέτων αυτών, αντί να τρώγονται μεταξύ τους σαν τα αρούρια.
Ένα μεγάλο μπράβο και στην εφημερίδα "Η λέρα τσι ζάκυνθος"  που κράτησε τόσο διακριτική στάση απέναντι στο τόσο υπερσημαντικό ζήτημα δημοσιεύοντας σχετικά άρθρα μόνο εδώ, εδώ, εδώ εδώ κ.α. σε διάστημα λιγότερο από ένα μήνα.

 Περισσότερα εδώ: Η λέρα τσι ζάκυνθος

Αποκλειστικό βίντεο από την ειδική εκπαίδευση των αστυνονικών που συμμετείχαν στην επιχείρηση: εδώ

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου