Συνελήφθη εξωελλήνιο ον

Posted by Asfalitis | Posted in , | Posted on 3:27 μ.μ.

Άλλο ένα έγκλημα κατά της ελληνικότητας εξαρθρώθηκε από την χελληνική αστυνονία σε συνεργασία χελλήνων ακτιβιστών, προχτές το απόγευμα στην περιοχή Γαϊτάνι Ζακύνθου. Υπερπαρτιώτες υπάλληλοι σούπερ μάρκετ εντόπισαν μαυριδερό εξωελλήνιο να περιφέρεται ανάμεσα ΜΑΣ σε διάδρομο του καταστήματος και αμέσως έπεσε συναγερμός! Αφού τον ακινητοποίησαν με αίλουρες αρχαιοελληνικές  κινήσεις αστραπή, και φώναξαν το επαναστατικό ελληνικό σύνθημα "φερε πίσω τα κλεμμένα",  βρήκαν μέσα στην εξωέλληνη στολή του έναν αφρό ξυρίσματος(!) και μια οδοντόκρεμα(!) κλεμμένα από το ελληνικής ιδιοκτησίας σούπερ μάρκετ!!!! Αμέσως κάλεσαν την αστυνονία η οποία σε κλασήματα του δευτερολέπτου περικύκλωσαν το άτυχο σούπερ μάρκετ και κάλεσαν ενισχύσεις από το Πύργο. Συνέλαβαν τον κακοποιό εξωελλήνιο και τον οδήγησαν στη δικαιοσύνη. Αφού διαπίστωσαν πως ο εγκληματίας δεν κατείχε τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής του στη παρτίδα μας τον κλείσανε με περίσσιο ελληνικό πάθος βαθιά στα μπουντρούμια, όπως του αξίζει, της Α.Δ.Ζ. όπου και θα παραμείνει και θα τρώει τζάμπα από λεφτά των Ελλήνων φορολογούμενων έως ότου απελαθεί στο πλανήτη του. Πηγές μέσα από το τμήμα ασάφειας Ζακύνθου αναφέρουν πως το περιβόητο εγκληματικό εξωελλήνιο δεν αποκλείεται να ετοίμαζε τρομοκρατική επίθεση κατά χελλήνων πελατών καθώς τα επικίνδυνα υλικά που έκλεψε συνδυάζονται με ξυραφάκια και οδοντόβουρτσα και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για το κλέψιμο δουλειάς από ΜΑΣ. Μπράβο στα παλικάρια της ΧΕΛΛΑΣ που προστάτεψαν για άλλη μια φορά τον πολίτη από τους κακούς ξένους αλλά και στους ρουφιάνους που με περίσσια αίσθηση ευθύνης και παρτιωτισμού συνέβαλαν στην απονομή της δικαιοσύνης.


 Περισσότερες πληροφορίες εδώ : Η λέρα τση Ζάκυνθος

Comments (5)

sto mpoyntroumi ekleisan kai to KOLOKOTRWNH filtate Zmparo. Otan anoi3eis esy Super Market na dianimis stoys lathreous apoooollaaa!!!!

Ειχε κλεψει και ο κολοκοτρωνης απο σουπερ μαρκετ; δεν το ηξερα...

Τι ανιστόριτος ΘΕΕ ΜΟΥ! Η Ολόμπλαβη Γουλιά Δεν εννοούσε οτι είχε κλέψει από σουπερ μαρκετ ο κολοκοτρώνης, αλλά οτι ήταν λαθραίος! HELLOOOO!!

aaa...

χαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχ
ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚ Asfalitis!!!

Δημοσίευση σχολίου