Δύο Πακιστανοί μετανάστες σκοτώθηκαν και ένας τραυματήστηκε σοβαρά προσπαθώντας να σώσουν ενα ζευγάρη ηλικιωμένων ελλήνων..

Posted by ΟΥΣΤ! | Posted in , | Posted on 11:18 μ.μ.

Στο ύψος του Κρυονερίου (Αττική), ένα ζευγάρι ηλικιωμένων επέβαινε σε αυτοκίνητο, το οποίο, υπερπήδησε το ανάχωμα των γραμμών του τρένου και έμεινε πάνω στις γραμμές. Οι δύο επιβαίνοντες εγκλωβίστηκαν μέσα στο αμάξι τραυματισμένοι.
Λίγο πιο πέρα, δούλευαν τρεις
μετανάστες από το Πακιστάν και έτρεξαν να βοηθήσουν। Οι δύο από αυτούς μπήκαν μέσα στο αυτοκίνητο, στην προσπάθειά τους να απεγκλωβίσουν τους ηλικιωμένους। Τότε, έφτασε το τρένο που έκανε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα και με μεγάλη ταχύτητα έπεσε επάνω τους. Από τη σφοδρότατη σύγκρουση το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, σκοτώνοντας το ζευγάρι των ηλικιωμένων και τους δύο Πακιστανούς που είχαν σπεύσει σε βοήθεια. Ο τρίτος Πακιστανός που ήταν έξω από το αυτοκίνητο τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Οι Πακιστανοί μετανάστες που έπεσαν νεκροί προσπαθώντας να σώσουν 2 Έλληνες έχουν ονόματα.
Είναι οι Humayun Anwar (Χομαγιούν), ο μικρότερος νεκρός, γεννημένος στις 4 Αυγούστου 1993 και δεν είχε κλείσει ούτε τα 19! Ο δεύτερος, ο Wakar Ahmed (Βακάρ, ή Αφζάλ για τους φίλους του) ήταν γεννημένος στις 1 Ιανουαρίου 1979 και ήταν 33 χρονών.

____________________________
______________________________
_________________________________

Λαθραίες ζωές… λαθραίοι θάνατοι
της Teresa Corvino.
Δυο νέοι μετανάστες θυσίασαν τη ζωή τους για να σώσουν τη ζωή δύο ηλικιωμένων ελλήνων. Άβολος θάνατος για Χρυσή Αυγή, ΛΑΟΣ και ΝΔ ( χαλάει τη σούπα μετανάστης = εγκληματίας) . Αδιάφορος για τις λοιπές «προοδευτικές» δυνάμεις
(οι ομοεθνείς τους που πιθανόν ήταν οι μόνοι που συγκλονίστηκαν, δεν ψηφίζουν).
Αδιάφορος για τα ΜΜΕ, δεν προσφέρεται για οξείες αντιπαραθέσεις στα παράθυρα.
Ούτε τα αντανακλαστικά των «αγανακτισμένων» άγγιξε.

Δεν έχει τίποτα το αντιμνημονιακό αυτός ο θάνατος, για να μας βγάλει στους δρόμους.
Άχρηστος θάνατος για όλους, αξίζει μόνον …τη σιωπή μας…
Μπήκα στον τοίχο «φίλων» που επί σειρά ημερών θρηνούσαν , αγανακτούσαν καλούσαν σε κινητοποιήσεις για τον αυτόχειρα φαρμακοποιό ….ούτε μια λέξη για τους πακιστανούς Humayun Anwar, ετών 18 (!) και τον Wakar Ahmed , ετών 33.
Επιλεκτική ευαισθησία, επιλεκτική προοδευτικότητα!
Και η πολιτεία(κυβέρνηση, κόμματα, και λοιπές ευαίσθητες οργανώσεις – αλήθεια πού είναι οι της Υπατίας;) ούτε ένα ευχαριστώ!
Η θυσία τους δεν αξίζει ούτε 3.000 ευρώ τόσα χρειάζονται για να επιστραφούν οι δύο σοροί στην πατρίδα τους και να τους κλάψουν οι δικοί τους. Βγήκαν λοιπόν στην επαιτεία… ΝΤΡΟΠΗ!!!”

_________________________________
_____________________________
____________________
Υπάρχει μεγάλη ανάγκη χρημάτων για την μεταφορά των σορών στο Πακιστάν. Απαιτούνται περίπου 3000€ και για τον καθένα . Για αυτό το σκοπό, υπάρχει ο παρακάτω λογαριασμός:
Εθνική Τράπεζα:
Αριθμός λογαριασμού : 662/610130-57 στο όνομα NADEEM QAISER LATIF (θείος του 19χρονου και παιδικός φίλος του Wakar)
IBAN: GR9501106620000066261013057


Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου