Λυκοτσαρδά Κολλέκτιβ - Πάγκαλος

Posted by Andy Capp | Posted in | Posted on 11:45 π.μ.



Με μεγάλη χαρά παρουσιάζουμε το πρώτο άσμα των Λυκοτσαρδά Κολλέκτιβ - "Πάγκαλος". Άντε & καλή συνέχεια...

Comments (20)

το παιδί της πλατείας επέστρεψε ξανά στην ΠΛΑΤΕΙΑ
http://topaiditisplateias2.blogspot.com/

μπραβο!πολυ καλο!περιμενουμε τα επομενα!!!
ema

& το βιντεάκι πετυχημένο.

me anartisoyles kai sxoliakia koriodeytika kai psilo pseydo anarxizousa malakia den ginetai TIPOTA..... PRAXIS xerete na kanete.... alithines pragmatikes ....????????????

μαλλον δεν θα παρω απαντηση αλλα τι εννοεις αληθινες-πραγματικες πραξεις? και μια ερωτηση για σενα που ξερεις τι κανουμε και τι οχι?

εσυ γιατι ασχολεισαι και παρακολουθεις το zbaro ρε φιλαρακο?
τα παιδια δεν ειναι ειναι αναρχικοι, απλα ελευθεριακοι ειναι , και στο δειχνουν.
Εσενα τι σε καιει τοσο; αντε βρες καμμια αναρχικη ομαδα στην ζακυνθο ή απο απο οπου στο διαολο εισαι και μην ασχολεισαι με το zbaro , αντε γιατι μας τα 'χεις πρηξει απο το καλοκαιρι.

κατι ακουσα για επομενο κομματακι απο το σχηματακι αυτο...ξερεις καποιος αν εχει ανεβει κατι στο γιου τιουμπ? εμα

edw o kosmos kaigetai kai to m@#$%^i xtenizetai

τα μουνια που χτενιζονται ειναι συνηθως αξυριστα κ το δικο μου αυτη την περιοδο παιζει εκτος κατηγοριας.εντωμεταξυ ειναι πιο σημαντικο αυτη η μπαντα να γραψει κανενα καινουριο πολιτικο κομματακι παρα να διαβαζουμε τα σχολια αντιπαραθεσης του πουτσου που διατυπωνονται εννιοτε απο ορισμενους στο ζμπαρο.ο εγωισμος δε χωρα στη συλλογικοτητα κ ειναι κριμα καποιοι να μη μπορουν να δουν περα απ τη μυτη τους.ευτυχως που ο χωρος αυτος εχει κ σοβαρους ανθρωπους.αυτα προς το παρον...

προς τον φιλο που βραζει το αιμα του...πιασε χτενα και μανικα και τραβα τον δρομο σου...μην ασχολησε με εμας γιατι προφανως δεν εχουμε κοινα σημεια...ευχαριστουμε τα παιδια για το βιντεακι και περιμενουμε και τα επομενα...

??????

καλη η και η σατιρα δεν λεω...για να ψυχαγωγείται ο κοσμάκης ...αλλα δεν νομιζω να ιδρωσει το αυτι κανενος πολιτικου με αυτα. εξάλλου υπαρχουν και επαγγελματιες σαν τον λαζοπουλο και τον πανουση που τους παρακολουθει ολη η ελλαδα, δεν ειναι αναρχικοι ... κανουν ομως σατυρα που σπαει κοκκαλα... μπορει και ο φιλος με το σχολιο edw o kosmos kaigetai να εχει και καποιο δικιο. με την σατυρα δεν αλλαζουν και πολλα... δεν ειναι πολιτικο το κομματακι.. ειναι σατυρικο, μην τα μπερδευετε

πολιτικο κομματακι ειναι το πιο πανω ratm-know your enemy αν και δεν ειναι του γουστου μου η σκληρη μουσικη

η πολιτικη σατυρα διατυπωνει απο τη γενεση της πολιτικη θεση. χαρακτηριστικο παραδειγμα ειναι ο αριστιφανης σ αυτο κ ολοι οι μεταγενεστεροι που χρησιμοποιησαν την πολιτικη σατυρα ως μεσο εκφρασης.ειναι μεγαλη αντιφαση να λεει κανεις οτι αυτου του ειδους η σατυρα δεν ειναι πολιτικη.πρεπει τα πραγματα να ειναι ειδωμενα παντα πιο σφαιρικα.η σατυρα ποτε δεν αλλαξε την κοινωνια.ειναι μια σπιθα ομως στη συνειδηση του κοσμου και μπορει να βαλει κι αυτη το λιθαρακι της στις μελλοντικες φωτιες.

εμα

Δεν ειμαι εναντιον σε αυτο που κανουν τα παιδια αλλα τι εννοεις θα βαλει το λιθαρακι της στις μελλοντικες φωτιες οταν μιλαμε για μια εποχη που ολη σχεδον η κοινωνια ειναι εναντιον του πολιτικου συστηματος και τον παγκαλο τον αποδοκιμαζουν ακομη και οι κοντινοι του πασοκο-συνεργατες. Δηλαδη του λαζοπουλου πρεπει να του στησουμε προτομη για την πολιτικη σάτιρα και το εργο που προσφερει διαμορφώνοντας την συνειδηση του λαου. Οχι αγαπητε μου διαφωνω οχι μονο δεν αλλαζει οι κοινωνια με τετοια τραγουδακια και θεατρικα αλλα ειναι απλως διασκεδαση για να περναει η ωρα και το ξερεις.Μονο οσοι ειναι μεσα στο κολπο θα τους αγγιξει ενα τετοιο τραγουδακι το οποιο μετα απο λιγες μερες ουτε θα θυμουνται πια. Εκτος αν θες να μου πεις οτι αυτου του ειδους η σατυρα αποθηκευεται σαν μια επαναστατικη πληροφορια μεσα στο υποσυνειδητο των ανθρωπων, δεν ειμαι ειδικος, δεν ξερω Η υπολοιπη κοινωνια στο λεω απλα για να το καταλαβεις απλα θα χαμογελασει και θα το ξεχασει στο λεπτο. Αν μου ελεγες μερικα χρονια παλιοτερα οταν οι αναρχοπανκηδες αναβαν φωτιες μες στα μυαλα της νεολαιας και η Βιλλα ηταν μπουρλοτο ετοιμο να εκραγει μπορει και να συμφωνουσα... τώρα όμως καλύτερα να διοχετεύουμε την ενέργεια μας αλλού.

προφανως και δεν αρκει ενα τετοιο τραγουδι για να αλλαξουν τα πραγματα.το ειπα εξαλλου οτι η πολιτικη σατυρα δεν αλλαζει την κοινωνια.και υπαρχει λογιων και λογιων σατυρα.η ρηχη που ειναι μονο για να γελαμε και αυτη που εχει πολιτικο βαθος και συγκεκριμενο περιεχομενο.και βεβαια πρωτη προτεραιοτητα δεν ειναι να αρχισουμε ολοι να γραφουμε τετοια τραγουδια...μην τρελαθουμε.λεω απλα οτι οσοι εχουν τη δυνατοτητα να το κανουν ας συνεχισουν.η τεχνη και ποσο μαλλον η στρατευμενη ανεκαθεν επαιζε το ρολο της σε περιοδους οξυνσης της καταστασης.καλημερα!

εμα

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qGnArkqzITA

πολυ καλο το βιντεακι!αισιοδοξο και συγκινητικο!ευχαριστουμε

εμα

δεν κανει τιποτα

ελ μαγ

o τελευταιος ανωνυμος να μας πει ποτε δινει αναφορα στους μπατσους γιατι χαφιες μαλλον θα ναι.καταλαβαινει πολυ καλα αυτος τι λεω...

Δημοσίευση σχολίου