Φαύστα του Μποστ, για την ενίσχυση των χαλυβουργών

Posted by Andy Capp | Posted in , | Posted on 1:04 π.μ.


Δημοσιεύτηκε από την Ελι Καν

Φαύστα του Μποστ, για την ενίσχυση των χαλυβουργών

Θεατρική παράσταση ενίσχυσης της απεργίας στη Χαλυβουργία ‏

Στην Ελληνική Χαλυβουργία από τις 31/10 οι 400 εργάτες βρίσκονται σε απεργία διαρκείας. Είναι η πρώτη κερδοφόρα βιομηχανία στην Αττική που πρότεινε εκ περιτροπής εργασία ή τη μείωση του ωραρίου τους από 8ωρο σε 5ωρο, με μειώσεις μισθών που θα αγγίζουν το 35-40%. Προχωρώντας μάλιστα σε 34 + 180 απολύσεις. Αν τα μέτρα περάσουν στη χαλυβουργία, δε θα αφBήσουν τίποτα όρθιο. Αν εδώ σπάσουν τα μούτρα τους, τίποτα δε θα είναι το ίδιο και για τα υπόλοιπα εργοστάσια, αναφέρουν οι απεργοί.

Αλληλέγγυοι κάτοικοι από του Ζωγράφου και το Θέατρο ΣΤΟΑ, γιορτάζοντας την επέτειο των 40 χρόνων του, προσφέρουν όλα τα έσοδα της παράστασης Φαύστα του ΜΠΟΣΤ, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011 στις 21.00, για την οικονομική ενίσχυση της απεργίας των εργαζόμενων της Ελληνικής Χαλυβουργίας.

Λίγα λόγια για το έργο: Μια μέρα, όπως ο μπαμπάς ψάρευε μαζί με την κόρη του ανακαλύπτει ότι το παιδί του πνίγηκε στη θάλασσα. Μετά από χρόνια ψαρεύοντας πάλι, πιάνει ένα μεγάλο ψάρι και καθώς το καθαρίζουνε βρίσκουνε μέσα στην κοιλιά του το χαμένο τους κοριτσάκι.

Πηγή:Babylonmedia

Comments (4)

Καλα ..... τι "νομιζετε ¨¨ οτι κανετε με τις " αναρτησεις" .....καλανθρωπιες....>? θα μπορουσα να ΥΠΟΘΕΣΩ,,,,,,, ετσι λαιτ ναπουμε..... > ? ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ και ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΕΧΕΤΕ,,,,,,ρεφενΕ δηλαδης,,,,,, για υποχοιρια του ΟΣΕΣΕΚΠΑΣΟΚΟΣΥΝΑΣΜΠΟΖΙΚΟΥΡΑ ΘΑ ΣΑΣΤΕ ΣΤΟ τζαντε 'κοριτσια'...... Ε...........???????????????? !

Καμια γιορτουλα για τον λικουρεση ποτε? θα καμνετε///////""?

.ΧΑΡΗΣΜΑ ΣΑΣ ΖΩΑ..............http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5EVp_wjqYmk

ανώνυμε σε φιλούμε σταυρωτά.

Δημοσίευση σχολίου