Πολυτεχνείο 1998

Posted by ΟΥΣΤ! | Posted in | Posted on 3:22 μ.μ.



nocomment

Comments (6)

χανουμε την ουσια...τα ματ και τα κνατ δεν ειναι το θεμα μας...

καμια εξελιξη...η ουσια δεν ειναι τα ματ και τα κνατ...

τα σταλινικα γουρουνια του παμε προσθεσαν αλλη μια προδοσια σε βαρος του λαου χτες, πρωτα ειχαμε τους χρυσαυγιτες τωρα το κκε στο πλευρο των μπατσων. Με προσχημα οτι φυλανε μια ειρηνικη διαδηλωση καταφεραν να κερδισουν λιγες ψηφους, αλλα αποδειξαν ποσο προδοτες και ρουφιανοι ειναι για μια ακομη φορα στην ξεφτιλισμενη ιστορια τους. Δεν ανηκουν στην αριστερα συντροφοι, εξυπηρετουν το κεφαλαιο και το συστημα με τον πιο υπουλο τροπο αυτον της υποκρισιας και της απατης προς τον λαο. Παραλληλα στην ζακυνθο εκλεισαν λυκειο-γυμνασιο με της γνωστες φασιστικες μεθοδους τους πουλωντας ειρωνεια και τσαμπουκα σε μαθητες και γονεις, ως ποτε θα ανεχομαστε αυτα τα προγραμματισμενα ρομποτακια του περισσου, ως ποτε θα αμαυρωνουν την λαικη οργη με λασπη και προβοκατσιες.
φιλε ανωνυμε ματ και κνατ ειναι η ουσια οχι μονο των ημερων μας αλλα απο παντα. μπορει ειναι ο πατος της κοινωνιας αλλα απο εκει ξεκινουν ολα τα κακα.

Τα γεγονότα του ’98, όπως και λίγο νωρίτερα με την είσοδο των ματ στο πολυτεχνείο το ’95, λειτούργησαν μακροπρόθεσμα αντίθετα από τους αρχικούς σχεδιασμούς της κυριαρχίας και υπέρ των αναρχικών.
Και αυτό γιατί όταν αποκαλύφθηκαν τα πρόσωπα των περίφημων γνωστών- αγνώστων, που όπως και τώρα τότε, όλα τα μμε με λύσσα έβριζαν και συκοφαντούσαν, όλοι είδαν και δεν μπορούσαν να μην δουν, όχι κάποιους παρακρατικούς προβοκάτορες, αλλά όμορφα και γεμάτα ζωή νεαρά κορίτσια και αγόρια.
Όλος ο επικοινωνιακός σχεδιασμός του κράτους ο οποίος εκτελέστηκε σε συνεργασία με τα κνατ γύρισε μπούμερανκ και άθελά τους έγιναν οι διαφημιστές της αναρχίας και της γοητείας της. Από τότε κατάλαβαν ότι είναι
προτιμότερο από πολλές μεριές να συντηρείται ο μύθος του προβοκάτορα παρακρατικού, μπας και τουλάχιστον πείσουν κανέναν ανόητο.
Τα χθεσινά γεγονότα ήδη αρχίζουν και παίρνουν διαφορετική τροπή γι αυτό και η Αλέκα έχει επιδοθεί σε ένα ανεπανάληπτο σόου βαριού σταλινικού τύπου πλαστογράφησης και αντιστροφής της πραγματικότητας με όλα τα κανάλια βέβαια να λυσσάνε αρχίζοντας κι αυτά να αντιλαμβάνονται το επικοινωνιακό τους στραπάτσο.

ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΡΓΑΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΤΖΑΡΙΔΗ

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ

σε καθε αγωνα απεναντι μασ εχουμε ειτε τουσ μπατσους ειτε τους φασιστες,στην προκειμενη περιπτωση και τους 2.κνατ και ματ.ενα καλα οργανομενο σχεδιο που ηθελε να σπασει τον κοσμο απο την πλατεια ωστε να φυλαξουν τα αφεντικα τους.οποτε ειναι το θεμα μας...δεν θελαμε ειρηνικη πορεια.θελουμε εξεργεση,μακαρι μια επανασταση.να τουσ γαμησουμε τα ραματα.

Ξεκολλατε και αντισταθείτε ενιαία.ούτε κνατ ούτε μπαχαλοι.Τρομοκραχτης

Δημοσίευση σχολίου