"“Οργιάζει” το παρεμπόριο"...

Posted by ΟΥΣΤ! | Posted in | Posted on 8:18 μ.μ.

"Σε νέα διαμαρτυρία προχώρησε χθες ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Κώστας ********, αναφορικά με το παρεμπόριο που λαμβάνει χώρα μετά τις 12 τα μεσάνυχτα ιδίως στην περιοχή του Λαγανά.
Ο κ. ******* τόνισε ότι καμία από τις αρμόδιες Υπηρεσίες δεν έχει ασχοληθεί με το πρόβλημα αυτό και όλοι σφυρίζουν αδιάφορα, παρά το γεγονός ότι το κράτος χάνει εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο."
η συνέχεια...
και την αμέσως επόμενη μέρα:

"Άμεση ήταν η αντίδραση της Δημοτικής Αστυνομίας στους ισχυρισμούς του Εμπορικού Συλλόγου Ζακύνθου ότι δε γίνονται έλεγχοι για το παρεμπόριο.
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι έχει κατασχεθεί μεγάλη ποσότητα προϊόντων που πωλούνται από πλανόδιους πωλητές."
η συνέχεια...

Μπράβο πρόεδρε, εσύ φαίνεσαι να έχεις ασχοληθεί αρκετά με το πρόβλημα για να`χεις πέσει μέσα τόσο πολύ। Είναι γεγονός ότι το κράτος χάνει εκατομμύρια κάθε χρόνο από πέντε κακομοίρηδες μετανάστες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, ε; Αυτοί φταίν για την κατάσταση της οικονομίας; Αυτοί φταίν για το πεσμένο εισόδημα σου;। Νομίζω ότι ο μόνος που "σφυρίζει αδιάφορα" είσαι εσύ Κωστάκη μου। δεν βλέπεις τις τράπεζες που μας ξεζουμίζουν καθημερινά και πιο πολύ, τις πολυεθνικές και το μεγάλο κεφάλαιο που κάνουν ότι τους γουστάρει σε βάρος όλων μας, τις "αγορές" που καθορίζουν την ποιότητα ζωής μας। "σφυράς αδιάφορα" μπρος στη δυστυχία που σκορπά το σάπιο σύστημα μας, αλλά ταυτόχρονα βλέπεις σαν αιτία του προβλήματος σου αυτή τη δυστυχία, των λιγότερο τυχερών από σένα, ανθρώπων| των ανθρώπων με το σκούρο δέρμα που πουλάν ψεύτικα γυαλιά ηλίου σε μια παραλία και μαίνεσαι εναντίον τους, αντί, ας πούμε, να παίρνεις θέση και να συμμετέχεις σε απεργίες ενάντια σε όλα τα μέτρα που περνά το κράτος, που κυριολεκτικα μας πίνει το αίμα για λογαριασμό τραπεζιτών।  Μπράβο Πρόεδρε, πρέπει να`σαι πολύ περήφανος για τον εαυτό σου και τη ζωή που επιλέγεις।

Καλά, εννοείται, και ένα μεγάλο μπράβο και στους δημόμπατσους αλλά και στην εν λόγω εφημερίδα που είσαστε τόσο πιστά σκυλιά και `σεις। Ελπίζω να σας αρέσουν τα μπισκοτάκια...

ΟΥΣΤ!

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου