ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Posted by Andy Capp | Posted in , , | Posted on 3:21 μ.μ.




Στήν πανελλαδική απεργία την 15/05/2011, διαδηλωτής χτυπήθηκε σοβαρά στο κεφάλι απο αστυνομικούς. H κατάσταση του είναι εξαιρετικά σοβαρή καθώς κινδυνέυει η ζωή του. Πολλοί ήταν οι τραυματίες της χθεσινής απεργίας απο τα χτυπήματα των αστυνομικών.

Εχθές η αστυνομία εκτελούσε κυβερνητικές εντολές. Τα μέτρα της κυβέρνησης πρέπει να περαστούν,οι φωνές πρέπει να σωπάσουν,οι απεργοί να χτυπηθούν.Όπως γίνεται σε κάθε διαμαρτυρία,σε κάθε απέργια σε κάθε διαδηλωση.:Άν δεν είσαι έργατοπάτερας της ΓΣΕΕ ή της ΑΔΕΔΥ,αν δεν είσαι κομματόσκυλο "αγωνιστης", αλλά αγωνιζεσαι για το δικαιωμα μιάς ζωής με αξιοπρέπεια πρέπει να φιμωθείς.

ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Η κυβέρνηση δεν στηρίζεται απο το λαό. Στηρίζεται απο το κεφάλαιο. Παίρνει χρήματα από τους φτώχους, δίνει χρήματα στους πλούσιους.Η αξιωματική αντιπολίτευση,αυτή που κυβερνούσε πριν είναι μία απο τα ίδια.Στο όνομα της σωτήριας μίας πατρίδας που καπηλεύονται,βουτηγμένοι και οι δύο στην διαφθορά,και στο όνομα της ελεύθερης αγοράς στερούν δικαιώματα,μισθούς και κοινωνικά αγαθά.

Το μακρύ τους χέρι η αστυνομία, με τις δυνάμεις καταστολής, και το ακόμα μακρύτερο ,το παρακράτος ,πιστοί φρουροί του καθεστώτος. Χτυπώντας,δολοφονώντας,σφάζοντας.Το χέρι που σκότωσε τον Τέμπονέρα,που πυροβόλησε τον Καλτεζά και τον Γρηγορόπουλο,που χτύπησε χθες είναι το ίδιο.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙΣ,ΑΝ ΑΠΕΡΓΗΣΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙΣ,ΑΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙΣ

ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ

Με το μυαλό μας και την καρδιά μας στον τραυματισμένο συντροφό μας

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ


ΑΥΤΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ 12/05/2011


(αφιερώμενο στους "αγωνιστές του αντιδικτακτορικού αγώνα απο τα βάθη του εξωτερικού κ.κ Γ.Παπανδρέου,Θ. Πάγκαλο κ.α.)



( το κείμενο μοιράστηκε στην συγκέντρωση στη πλατεία αγίου Μάρκου για τα γεγονότα της 11ης Μαΐου 2011)


Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου