η βρωμιά της εξουσίας

Posted by RossoNero | Posted in , , | Posted on 4:35 μ.μ.


Στα δικαστήρια τρέχουν από χτες τον πρόεδρο του Συνδέσμου Καθαριότητας Ζακυνθου μετά από την περιβαλλοντική καταστροφή που προκαλεί η χωματερή (και όχι ΧΥΤΑ όπως θέλουν να τον λένε) στον κόλπο του Λαγανά. Για άλλη μια φορά τα νερά της θάλασσας βάφτηκαν μαύρα από τα τοξικά απόβλητα ,οι συνέπειες δε που προκαλούνται στο περιβάλλον από αυτούς τους ανεγκέφαλους είναι ανυπολόγιστες . Οι αστοιχείωτοι αυτοί κύριοι οι οποίοι διαχειρίζονται τα απορρίμματα της νήσου, εκτός του ότι προσβάλουν την νοημοσύνη του κοσμάκη με της φτηνές δικαιολογίες που προβάλλουν , έχουν στήσει και ολόκληρη κομπίνα σχετικά με την επιχείρηση για να φάνε για άλλη μια φορά τα φράγκα που τόσο λατρεύουν.
Εάν νομίζουν ότι ο κόσμος κοιμάται και δεν παίρνει χαμπάρι, εάν νομίζουν ότι με τις ηλίθιες απάτες που στήνουν (αγοράζοντας οικόπεδα μαζί τα μπατζανάκια τους στα βουνά για να τα χρυσοπουλήσουν για νέους ΧΥΤΑ ή ΧΥΤΥ) θα μας αφήσουν αμέτοχους και δεν θα αντιδράσουμε είναι πολύ γελασμένοι . Το αν θα φτιαχτεί ένας νέος ΧΥΤΑ το ίδιο δυσλειτουργικός με τον προηγούμενο και με αμφιβόλου προέλευσης μελέτες και συμφωνίες ποσώς σας ενδιαφέρει ,άλλωστε τι σας νοιάζουν οι καρκίνοι και λευχαιμίες που θα αποκτήσουμε εμείς οι υπόλοιποι, να έχετε το νου σας όμως κύριοι για τις συνέπειες που θα υποστείτε.
Ετοιμαστείτε για έναν καινούριο πόλεμο κύριοι, βλέπετε Λευκιμη και Κερατέα και να είστε σίγουροι ότι οι μόνοι υπόλογοι και χαμένοι θα είστε εσείς. Την δική μας την οργή δεν θα την καταλαγιάσει καμιά δικαιολογία ,από κανένα κομματόσκυλο του στυλ σας. Όσον αφορά την περιβόητη θέση Λίβα άντε να φυτέψετε κάνα πευκάκι να ομορφύνουν και λίγο τα οικοπεδάκια σας γιατί άχρηστα θα μείνουν σαν εσάς.




Φωτογραφία από atsarantos

Comments (6)

αθωωθηκε για ακομα μια φορα ο κυριος προεδρος

Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη του Rossonero για το ΧΥΤΑ που ετοιμάζουν οι εξουσιαστές πασόκοι του νησιού...έχουν διάφορα συμφέροντα να εξυπηρετήσουν και ελπίζω να βρούν μια αντίσταση οργής και όχι απλά μια ομάδα των πολύ 50 και 100 ατόμων που κατεβαίνουν στους δρόμους στις διαδηλώσεις.
Ανεξάρτητα ιδεολογίες και καταγωγής στον αγώνα αυτό πρέπει να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ για την Υγεία μας...
Να γίνει κάθε γειτονία Κερατέα

Ευτυχώς υπαρχουν ατομα σαν εσας στην Ζάκυνθο που αντιστεκονται στην εξουσιαστική λαίλαπα. Μαζί σας παιδιά, μην τους αφήσετε να περάσουν το δικό τους.
Συντροφικα χαιρετίσματα από Αίγιο

Είμαστε παντού!
Χαιρετίσματα και από εμας, σύντροφοι

Απεναντι τους θα μας βρουν τα γουρουνια

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

Δημοσίευση σχολίου