Άμα σε πάει...

Posted by NOIZ | Posted in , , | Posted on 4:35 μ.μ.





Κοίτα να δεις καμιά φορά πως μπορεί να σου τα φέρει η τύχη. Δηλαδή σε κάποιους χαμογελάει συνέχεια. Πάρτε για παράδειγμα τον ιδιοκτήτη του παρακάτω οικοπέδου. Την ώρα που θα το χαρακτήριζε κανείς το οικόπεδο, λέμε τώρα (έτσι;), “δασική έκταση”, έρχεται η μοίρα από το πουθενά και το καίει, μαζί και όλη τη γύρω περιοχή φυσικά (πριν από 5-7 χρόνια). Εκεί που ήταν το χωράφι σου αδιάβατο, τίγκα στα πεύκα και τα βάτα, τώρα έχεις ένα κατάλληλο κομμάτι γης, όπου θα μπορούσες να χτίσεις επάνω, ή ακόμη και να το πουλήσεις! Βέβαια, χρειάζεσαι και λίγη ακόμη βοήθεια, ας πούμε από τη μητέρα φύση. Και ΤΣΑΚ, εκεί που σε όλη η γύρω περιοχή ακμάζει το νεογέννητο πευκόδασος, μόνο μέσα στη μέση, στο δικό σου κομμάτι δηλαδή, να μην φυτρώνει ούτε αγριόχορτο. Δόξα σοι ο θέος, ο Χριστούλης σε προσέχει και σου κάνει θεία δώρα και θαύματα. Τι τύχη.

Και τώρα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κινήσεις την διαδικασία αποχαρακτήρισης του χωραφιού σου και στα χαρτιά από το επίσημο κράτος, ούτως ώστε να αποκτήσει οικονομική αξία. Μικρό το κακό..

Αξιοσημείωτο γεγονός αποτελεί το ότι από τη πλευρά που είναι ο δρόμος έχει φυτρώσει, ως δια μαγείας, ένας φυσικός φράχτης από πεύκα πάχους περίπου ενός μέτρου και δεν φαίνεται το οικόπεδο σου από το δρόμο! Τώρα δεν θα σε ενοχλήσει κανένας παράξενος περαστικός μέχρι να βγουν τα χαρτιά! Τι βολικό!

Τι να πει κανείς; Μπορεί η περιοχή να έχει κάποιο ιδιαίτερο ενεργειακό πεδίο και να φέρνει καλή τύχη σε όλους τους ιδιοκτήτες εκεί γύρω, όπως παρατηρούμε και στου γείτονα, εκεί από πίσω, όπου έχει ξεκινήσει ήδη τις οικοδομικές εργασίες στο κομμάτι του. Αυτός είναι πολύ τυχερός!

Τι να κάνουμε; Κάποιοι άνθρωποι είναι απλά γουρλήδες, ενώ όλοι οι υπόλοιποι είμαστε γκαντέμιδες ...



Ασφαλήτης

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου