ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ…

Posted by NOIZ | Posted in , , | Posted on 12:39 μ.μ.

Δείχνει η εξουσία το πρόσωπο της. Όχι εκείνο που γεμάτο στοργή πριν κάθε εκλογές μας καθησυχάζει φόβους,ανασφάλειες και μας τάζει,μας τάζει,μας τάζει. Τώρα βλέπουμε το πραγματικό πρόσωπο της.
Εκείνο που στην νέα τάξη πραγμάτων μας βλέπει ως πράγματα,ως καταναλωτές,ως φορολογούμενους και όχι ως ελεύθερους και σκεπτόμενους ανθρώπους.
Εκείνο που μας στίβει στους φόρους,μας μειώνει τους μισθούς,μας καταργεί τις συντάξεις με πρόφαση ότι δεν υπάρχουν λεφτά αλλά ξεδιάντροπα ενισχύει τις τράπεζες με δισεκατομμύρια ευρώ, και ξεπουλά τον φυσικό και κοινωνικό πλούτο σε κάθε λογής κεφαλαιούχο. Εκείνο που αυξάνει τον ΦΠΑ,το πετρέλαιο θέρμανσης,τα διόδια,τα είδη πρώτης ανάγκης απαξιώνει την παιδεία ,την υγεία, εμπορεύεται το περιβάλλον.
Εκείνο που μας βαφτίζει συνένοχους στο φαγοπότι τόσων χρόνων λέγοντας ξεδιάντροπα μέσω των εκπροσώπων του ότι όλοι μαζί τα φάγαμε. Που θεωρεί ότι μπορεί να ζούμε με πενιχρούς μισθούς και πενιχρές συντάξεις τη στιγμή που κανένας απ’ αυτούς δεν θα πέρναγε ούτε εβδομάδα με αυτά τα λεφτά.
Εκείνο που νομοθετεί με βάση την αγορά και όχι τις ανθρώπινες ανάγκες ,που έχει ως βασικό του στήριγμα την βία και που για να επιβιώσει προσπαθεί να στρέψει ενάντια σε κάθε κοινωνική ομάδα που αντιστέκεται και διεκδικεί την υπόλοιπη κοινωνία.

ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ…
Ξεγυμνώνονται οι κάθε λογής μεσσίες και όλη η κουστωδία τους μαζί. «Σοβαροί» δημοσιογράφοι, «αγωνιστές» εργατοπατέρες, «σημαντικοί» επιστήμονες δείχνουν αυτό που πραγματικά είναι. Υπαλληλίσκοι άξιοι του μισθού τους που στρώνουν το δρόμο για να πατήσει η κάθε λογής κυβέρνηση επάνω μας
ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΠΑΕΙ Η ΣΙΩΠΗ.ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ
ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ
ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ,ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ,ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ
ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ , ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ,ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ,ΣΤΗΡΙΓΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΡΓΑΝΩΣΗ,ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ

Αυτοοργάνωση από τα κάτω

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου