Η ιστορία της υποδούλωσής σου: οι "ανθρώπινες φάρμες"

Posted by NOIZ | Posted in | Posted on 4:20 μ.μ.

Ένα από τα σημαντικότερα βίντεο που έχετε δει ποτέ.

Η ωμή αλήθεια γύρω από την εκμετάλλευση των ανθρώπινων κοινωνιών από τους εξουσιαστές που, μεσα στους αιώνες, αυτοπροσδιορίζονται ως "ιδιοκτήτες της ανθρωπότητας" (χωρίς αυτό να αποτελεί κανενός είδους υπερβολή).

Μια σύντομη αφήγηση της εξέλιξης των ανθρώπινων κοινωνιών, δοσμένη με τρόπο τέτοιο, ώστε να καταφέρει να "αφυπνίσει¨ ακόμα και τον πιο πειθήνιο και "δουλικό" υπηρέτη του συστήματος.

Comments (3)

κατά κάποιο τρόπο θα συμφωνήσω,κάπως οργουελικό,πιστεύω ότι κυρίως οι άνθρωποι και δεν έχουν αντίληψη της εκμετάλλευσης τους,και δεν ρισκάρουν ούτε καν τις αλυσίδες τους,και οι "κτηνοτρόφοι" είναι πιά "πολύ δυνατοί",και όσο μεγαλώνω αναρωτιέμαι μήπως είναι στην φύση των ανθρώπων να είναι μέλη μιας αγέλης που ακολουθεί κάποιον!!!!!
τι να κάνεις, από τη μία τα ζώα πάντα ήθελαν να είναι μέρος του κοπαδιού και έτσι οι κτηνοτρόφοι ευκολότερα τα ελέγχουν,από την άλλη ποτέ τα ζώα δεν κατάλαβαν την δύναμη τους,έτσι ένας κτηνοτρόφος κρατώντας ένα ραβδί μόνο μπορεί να ελέγξει ολόκληρο κοπάδι ή ένας μόνο λύκος επιτίθεται σε ένα κοπάδι βουβάλια και κάνει όλο το κοπάδι να τρέχει!!!

ΥΓ. τώρα που ξαναδιαβάζω φυσική ιστορία το έκανα το θέμα..!!!

Δεν νομίζω να στη φύση μας να είμαστε μέλη μιας αγέλης και να ακολουθούμε κάποιον γιατί, απλά, και οι πρωτοστάτες που οδηγούν τι είναι; δεν έχουν ανθρώπινη φύση; Μάλλον μας έχουν εμφυτέψει στο μυαλό μας ότι είναι στη φύση μας, απόταν είμαστε μικρα παιδιά, για να μας ελέγχουν στη συνέχεια.

Είναι όλα θέμα ανατροφής και παιδείας

http://www.youtube.com/watch?v=I5g85W1isA0&feature=related
Εδω κολλάει το μεγάλο Αφεντικό απο Κακο Συναπάντημα!!!

Ξάθε είδος εξουσίας είναι επίκινδυνη για την Κοινωνία

Ο τρελός της πλατείας!!!

Δημοσίευση σχολίου