Κυκλοφορεί ανάμεσα μας!!!

Posted by RossoNero | Posted in | Posted on 10:06 μ.μ.

Comments (12)

Mpravo paidia
Kalo kalokairi me oso to dinato ligoteres foties sto nisi

mporei kapoios na to skanarei kai na to anebasei se pdf?

θα ηταν πολυ καλη η ιδεα για pdf

se morfi pdf gia opoion 8elei

http://www.mediafire.com/file/o9b8x682ig3j8d8/To Faskelo 2.pdf

Απαιτώ Δικαιοσύνη- Θέλω την Πατρίδα μου Λεύτερη: Γίνομαι ΣΥΝ-ΜΗΝΥΤΗΣ ΤΩΡΑ!

ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝ-ΜΗΝΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ & ΤΟΥ Δ.Ν.Τ!


Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ:

1. ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΒΟΛΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ", ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ. ΚΟΣΤΙΖΕΙ 10 ΕΥΡΩ.


2. ΓΡΑΨΤΕ: " Εγώ ο/η...κάτοικος ...οδός.., δηλώνω παράσταση πολιτικής αγωγής, στην υπ'αριθμόν:

ΑΒΜ: Α10/1688/27-5-10 μήνυση που κατέθεσε στη Χαλκίδα ο Δημήτριος Αντωνίου, κατά των βουλευτών του Ελληνικού κοινοβουλίου για εσχάτη προδοσία.



3. ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ ΑΠ'ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ.

4. ΖΗΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ.



Ενημερώστε όλους τους Έλληνες

Τώρα μπορούμε να συμμετέχουμε στον αγώνα για την πατρίδα μας

Μήνυση για εσχάτη προδοσία (το κείμενο εδώ: http://bloggingvsmanipulation.wordpress.com/2010/06/27/esxati_prodosia/ )

πηγές: http://vickytoxotis.blogspot.com/
http://bloggingvsmanipulation.wordpress.com/

@WishmasteR, με το να προσωποποιείς το πρόβλημα δεν θα βρεις λύση. Δεν είναι οι 160 βουλευτές που φτιάχνουν το πρόβλημα, είναι το ίδιο το σύστημα που το γενά. Δηλαδή πριν από το ΔΝΤ ήταν όλα εντάξει;; Είναι απλά ένα σύμπτωμα του προβλήματος, δεν είναι το ίδιο το πρόβλημα. Είναι σαν να έχεις έναν άνθρωπο να σε χαράζει συνέχεια και ασταμάτητα με ένα μαχαίρι και εσύ να βάζεις απλά ένα χάντζαπλαστ. Πρεπει να πάψουμε να κοιτάμε το δένδρο και να χάνουμε το δάσος, επιτέλους.

Θέλεις να αγωνιστείς για την πατρίδα σου; Πρώτα απόλα απόρυψε την έννοια της πατρίδας και συνειδητοποίησε ότι είναι απλά άλλος ένας τρόπος για να διχάζουν το λαό και να τον εξουσιάζουν.

Η εθνική συνείδηση είναι μια παγίδα, οι προλετάριοι δεν έχουνε πατρίδα.

Καληνύχτες

φιλε noiz, δεν προσωποποιώ το πρόβλημα. Και πριν το ΔΝΤ τα ιδια έλεγα και φωναζα για αυτοοργανωση και άμεση συμετοχική δημοκρατία. Δεν νομιζω πως οτι αντιεξουσιαστικό ειναι και η πανάκεια και σιγουρα αυτη τη στιγμή το ορθολογικό δεν είναι η καταλυση κάθε έννοιας και θεσμού χωρις ασφαλιστικές δικλείδες ειδικά οταν παραμονευουν τα κορακια για να μας κατασπαράξουν. Η πατριδα που με πληγώνει φυσικά και δεν ειναι η δικιά μου οπτική αλλά η πατριδα που με κάνει περηφανο είναι. Ας το δουμε όλο αυτο έξω απο εθνικιστικα παραληρήματα και κραυγές και έξω επισης απο αντιεξουσιακές κορόνες. Να αφησω δηλαδη την πατριδα μου ερμαιο σε αυτους που την καπηλευονται στο σημερα , το χτες και το αυριο?
Η Εθνική συνειδηση δεν ειναι παγιδα φίλε μου, μη τρως το παραμυθακι της παγκοσμιοποιημένης θολοκουλτουρας.
Γεννηθηκες Ελληνας, οπως ένας άλλος γεννηθηκε Τουρκός ε και?. Αυτο δεν σε κάνει εχθρό του αλλά σε κάνει διαφορετικό γιατι έχεις γαλουγηθει με διαφορετικά δεδομένα που δεν μπορεις να παραβλέψεις. Που το κακό να ενωσεις τη φωνή σου και τη διαφορετικοτητα σου μαζί του? Ειμαστε και οι δυο ανθρωποι και στο ονομα του ανθρωπισμού ειμαστε όλοι οι λαοί κοντά. Αυτο δε σημαινει πως δεν πρεπει να αναγνωρίσουμε την διαφορετικοτητα μας όυτε να αποποιηθούμε την εθνική μας συνειδηση. Ποιος ο λόγος να το κάνουμε αυτο?
Δεν μετραμε εδώ ποιος τον έχει ποιο μεγάλο, ειμαστε ολοι μαζί εναντια σε ένα σκοπό. Ολοι οι προλετάριοι των λαών ενωθείτε ειναι το συνθημα και συμφωνώ αλλά αυτο δεν μου απαγορευει να δω το προβλημα και πιο συγκεκριμένα, που πέρα απο παγκοσμιο, ειναι κυρίως πάντα και πρώτιστα τοπικό και ατομικό. Δηλαδή οι Αργεντινοι και οι Ισλανδοι που αντισταθηκαν όσο αντισταθηκαν τι έπρεπε να κάνουν? να περιμενουν το παγκοσμιο προλεταριατο να τους λυσει το προβλημα? Ας αντιδρασουμε και οργανωθουμε σε τοπικό επιπεδο πρωτα και μετα έρχονται τα μαζικά κινηματα και οι ιδέες. Με το να μιλάμε απλά με όρους και φιλοσοφικές αναγωγές στον Μπακουνιν, με το να σπάμε απλά βιτρίνες και να καιμε τον κόσμο αυτο που εξυπηρετούμε είναι η καθεστώσα εξουσία. Κατι αντιστοιχο με αυτο που κάνει και η χέστα του κάθε Μιχαλακη δηλαδή. Εξυπηρετηση στο συστημα και τρομοκρατία του κοσμακη. Απο αναρχικους του κώλου έχουμε πηξει. Η αναρχία ειναι μέσα μας και στον τρόπο ζωής μας...
Το νεο και πολυ όμορφο παραμυθακι καταλυσης των πάντων , κάθε τοπικής έννοιας και θεσμού που προάγεται ασυστολα απο την τιβί, η δημιουργία μια παγκοσμιας εννοιαίας Θρησκειας και κουλτουρας, το κινημα για την κλιματική αλλάγή και η πράσινη ανάπτυξη όλα μπλεγμένα μεταξυ τους συνάδουν στο να δημιουργείτε ένα σκηνικό τρομου που τους μόνους που δεν εξυπηρετεί είναι τους προλετάριους...
Αναρχία και ροκιά σε έχουν πιει τα ποτά που λέγανε και κάτι άμπαλοι...

WishmasteR@ Τα έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα, όχι; Με το παραλήρημα σου δεν μου απάντησες στο σχόλιο αλλά τελικά προσπάθησες να το παίξεις ότι εσύ την έχεις πιο μεγάλη. Λοιπόν άκου εδώ πατριώτη, ουδέποτε είπα ότι η πανάκεια είναι λύση, και επίσης δεν κατάλυσα κάθε θεσμό. Ούτε δεν υποστήριξα την τρομοκρατία και ούτε το να σπάμε βιτρίνες και να καιμε κόσμο. Προφανώς δεν ξέρεις σε ποιόν μιλάς και δεν έχεις καταλάβει όυτε μια κουβέντα απότι είπα ή θες να βγεις σώνει και καλά από πάνω σε μια κουβέντα για να ικανοποιηθεί το εγώ σου και να νιώσεις καλά.
Εσύ νομίζεις ότι θα κάνεις μήνυση στους κακούς και θα αποδοθεί δικαιοσύνη, ε;; Μετά μου λες για παραμυθάκια στην τιβί. το μόνο που θα καταφέρεις είναι να φακελωθείς αυτοβούλως.

Καταλύω τους θεσμούς του κράτους όπως και όλους τους καταπιεστικούς, εξουσιαστικούς και εκμεταλευτικούς θεσμούς(Δεν νομίζω να το λέει και αυτό η τιβί, ε;). ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Είναι σαν να προσπαθείς να νικήσεις άοπλος έναν τοξότη με το ίδιο του το τόξο το οποίο το κρατάει και σε συμαδεύει. Δεν έχει λογική.

Όσον αφορά τον πατριωτισμό, δεν είπα να γίνουμε όλοι αμερικανάκια ούτε να φτιάξουμε μια παγκόσμια θρησκεία. και εγώ αγαπάω τον τόπο που ζω όπως επίσης και τους ανθρώπους που ζουν εκεί. Αλλά επίσης αγαπάω τους τόπους και τους ανθρώπους που επισκέπτομαι. Τι πιο φυσικό; Γιατί να είσαι υπερβολικά υπερίφανος για κάτι τόσο απλό και αυτονόητο; Αυτό μόνο λέω. Αναγνωρίζω τις διαφορετικότητες, όπως αναγνωρίζω και τις ομοιότητες, γιατί να είμαστε υπερβολικοί και ψευτοπερίφανοι όμως όσον αφορά τις διαφορετικότητες;

αυτά για τώρα, με κούρασες πρωί πρωί :p
kalhmeres

όπα , όπα βάστα λίγο...
προσωπικά το πήρες μου φαίνεται το θεματάκι.
1)Δεν σου έκανα προσωπική επιθεση αλλά απευθυνόμουν κυριως γενικά σε κάποιους που εξυπηρετουν το συστημα με τις πράξεις τους και δεν καταλαβαίνω γιατι θιχτηκες.
2) "ουδέποτε είπα ότι η πανάκεια είναι λύση"<<τι εννοείς? εγώ είπα πως οτι αντιεξουσιαστικό δεν είναι πανάκεια.
3)Απο που συμπέρανες οτι το παιζω πατριωτης? Το έχεις ξανακάνει το ιδιο λάθος παλαιοτερα και με είχες βγάλει φασίστα.Που καταλαβες απο τα λεγομενα μου οτι το παιζω ιδιαιτερα υπερηφανος ελληνας αλλά και να συνέβαινε αυτό πιο θα ηταν το προβλημα εφόσον σέβομαι τη διαφορετικότητα?Εχω κάθε δικαιωμα πχ να ειμαι περηφανος για την αρχαιοελληνική γραμματεία.
4)το κρατος δεν είναι θεσμός? Τη μια μου λες που ειδα εγω πως λές οτι τους καταλύεις τους θεσμούς και την άλλη απο κάτω το γραφεις μόνος σου. "Καταλύω τους θεσμούς του κράτους όπως και όλους τους καταπιεστικούς, εξουσιαστικούς και εκμεταλευτικούς θεσμούς"<<συμφωνω αν εννοεις οτι καταλύεις τον τροπο με τον οποίο λειτουργουν σημερα.
Αρκετοι θεσμοί οπως ειναι δομημένοι πρόκειται για ξεκάθαρα εκμεταλευτικούς θεσμούς και τους αντιμάχομαι οπως λειτουργούν. Οταν λες καταλύω εξηγησε μου ακριβώς τι εννοείς.Εγω σου λέω οτι προσπαθώ να αλλάξω τη λειτουργία τους και να τους πολεμησω με τα ιδια τους τα όπλα. Πες οτι επικρατεί το χάος και καταλυουμε το κρατος, μετά τι?
5)Η Εθνική συνειδηση μου λες πως ειναι παγιδα και εκει σου λέω οτι δεν υπαρχει λογος να την καταλύσουμε για να πετυχουμε κάτι, απλα μπορουμε να το κάνουμε αυτό σεβομενοι την διαφορετικοτητα.Που διαφωνουμε?Τι διαφορετικό έγραψες εσύ απο αυτά που υποστηριξα εγώ?
6)Ποιος σου ειπε οτι ήθελα να στο παιξω κάπως για να βγω απο πάνω? Απλα διαφώνησα μαζί σου συγκεκριμένα και όχι με όλα. Κακό ειναι να διαφωνουμε?
7)Εγω νομίζω οτι η μήνυση είναι μια μεθοδος αντιδρασης μέσα στις πολλές που μπορω να ακολουθήσω και θέλω να αντιδράσω.Θα με φακελώσουν?Χεστηκα. Εχεις να μου προτείνεις και άλλες? Ευχαριστως αν συμφωνω να τις ακολουθησω.
8)Δεν ισχυριστικα πάντως οτι σιγουρα θα πετυχω κάτι με τη μηνυση και ωραιο το παραδειγμα με τον τοξοτη αλλά καμια φορά ξέρεις μπορεί να σπάσει η χορδή του τόξου και να αυτοτραυματιστεί.
9)παραλήρημα... νομιζω πως σου απάντησα πολύ συγκεκριμένα και σου ειπα οτι δεν συμφωνω με την ισοπέδωση. Αυτο που κυρίως εννοώ ειναι οτι γενικότερα απο τη new order πρωωθειτε το σχεδιο καταλυσης των θεσμών ωστε να εφαρμόσουν τις επιταγές τους. Συγνωμη δεν θα τους διευκολυνω.
10)Κουραστηκες να μου απαντάς? Μην μπαινει στο κόπο λοιπόν φίλε μου. Ελευθερία έχουμε και Δημοκρατία κατ΄ επιφαση στην κοινωνία αλλά εδω μέσα μπορουμε να λέμε οτι θελουμε ΕΛΕΥΘΕΡΑ και να δεχομαστε κριτική.
Να εισαι καλά...
καλημέρα

καλησπέρα WishmasteR@. Σόρυ που άργησα να απαντήσω, ήμουν μακριά από υπολογιστές.
1) Δεν θίχτικα, απλά ξεκαθαρίζω τα λεγόμενα σου γτ με μπέρδεψες. Μίλαγες με ένα ύφος και σε παρεξήγησα.
2)Δικιά μου παρερμηνεία των λέξεων. Το μπέρδεψα με κάτι άλλο.Δικό μου λάθος.
3)Απλά τονίζεις υπερβολικά την ελληνικότητα γενικά, πράγμα που με βρίσκει αντίθετο ιδεολογικά. Δεν πιστεύω στην εθνική συνείδηση γιατί έχω ταξική συνείδηση και ο εθνικισμός είναι ο σπόρος του φασισμού, ξέρεις. Αυτό το θέμα θα το συζητήσουμε ξανά σίγουρα.
4)Και βέβαια το κράτος είναι θεσμός, όπως και αποτελείται από θεσμούς σαν τα δικαστήρια, τα οποία υπάρχουν για την επιβολή του, και φυσικά τα καταλύω. Δεν μιλάω "απλά με όρους και φιλοσοφικές αναγωγές στον Μπακουνιν", αλλά πραγματικά πιστεύω και ξέρω ότι αυτοί οι θεσμοί φτιάχτηκαν για υπερυσχίει η μια τάξη πάνω στην άλλη. Δεν καταλύω όμως τα πάντα. Δεν είμαι μηδενιστής.
5) Όπως είπα πιο πάνω δεν έχω εθνική συνείδηση γιατί έχω ταξική. Απλά πιστεύω ότι με το να βλέπουμε τους εαυτούς μας σαν κάτι διαφορετικό, ξεχωριστό από τους άλλους, αυτοδιερούμαστε και χάνουμε την μπάλα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζω τις διαφορετικότητες των ανθρώπων, απλά αναγμωρίζω τις ομοιότητες που είναι και πιο σημαντικές, όπως η κυριαρχία της μιας τάξης πάνω στην άλλη.
6) Αυτη την εντύπωση (προφανώς λανθασμένη) μου έδωσες γιατί πήγες την κουβέντα πολύ μακριά. Και βέβαια δεν θα συμφωνούμε στα πάντα και μόνο έτσι γίνεται μια υγειής συζήτηση.
7-8)Αυτή ήταν και η αρχική κουβέντα και έφτασε μακριά. Δεν έχω και εγώ όλες τις απαντήσεις αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε από ένα θαύμα για μα σωθούμε αν και καλό είναι να αισιοδοξούμε και λίγο μέσα σε όλη την μαυρίλα που μας έχει κατακλείσει.
9)Δεν ξέρω τι εννοείς που λες κατάλυση των θεσμών ώστε να εφαρμόσουν τις επιταγές τους. Τόσα χρόνια δεν εφαρμόζουν τις επιταγές τους;
10) Πλάκα σου έκανα και γιαυτό τον λόγο έβαλα το χαρακτιριστικό " :P ". Kαι βέβαια δεχόμαστε κριτική, γιαυτό μιλάμε.

τση καλησπέρες μου

Από όλα όσα ειπώθηκαν φίλε noiz νομίζω οτι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αναζητήσουμε τα κοινά σημεία αντιδρασης στο κατεστημένο και όχι να αναδυκνύουμε τις όποιες διαφορές μας γιατί σκοπός και των δύο ειναι να "καταλύσουμε" την ξεφτίλα που μας έχουν οδηγησει τόσα χρόνια αυτοί που ελέγχουν τις μοίρες μας στα κέντρα εξουσίας. Μιλάω τόσο καιρό και φωνάζω για αυτοοργάνωση πέρα και έξω απο σαθρους κόμματικους σχηματισμούς και αυταρχικά δομημένα κέντρα εξουσιας. Εκει είναι η πηγή σκεψης, δημιουργίας και αντιδρασης στο κατεστημένο και φαυλο κυνο-βουλευτικό συστημα του σήμερα.

Αταξική κοινωνία πάντως δεν υπήρξε ποτέ και θέλει πραγματικά πολύ κόπο κυρίως ιδεολογική προετοιμάσια και παιδεία, αφυπνιση, ωστε να επιτευχθει το ιδανικό και να φτασουμε σε ένα στάδιο που ο ανθρωπισμός θα υπερτερεί του ατομισμού. ΕΩς τοτε θεωρώ πως πρεπει να περάσουμε απο αρκετους σκοπέλους και να υπερκεράσουμε αρκετα εμποδια αλλά όλα αυτά θα γίνουν σταδιακά με πολλή δουλεια απο όλες τις υγιείς δυνάμεις. Μια αιματοβαμμενη επανασταση(βλέπε gidens) δεν σου εξασφαλίζει οτι στο μέλλον δεν θα καπηλευτεί μια νέα αρχουσα τάξη τις προσπάθειες σου. Ο πόλεμος είναι κυριως και πρώτιστα ιδεολογικός και είναι πόλεμος αφυπνισης των μαζών.

Φυσικά και τόσα χρόνια εφαρμόζουν τις επιταγές τους και αυτό που σου ξαναλέω είναι οτι στα σχέδια τους προβλέπεται η ομογενοποίηση των ανθρωπων και η κατάλυση της διαφορετικότητας. Αυτό είναι έγκλημα και τους εξυπηρετεί ωστε να περάσουν πιο ευκολα τα βρώμικα σχέδια της παγκοσμιοποίησης και ελέγχου των μαζών προωθώντας την αμερικανοποίηση ως προτυπο ζωής και την προβατοποίηση μας ως μονάδες παραγωγής υπεραξίας. Η
διαφορετικότητα πρεπει να φυλαχτεί ως κόρη οφθαλμού και να εκπαιδευτεί ο ανθρωπος οτι η διαφορετικότητα είναι πηγη συνθεσης και όχι αντιπαράθεσης. Η συνθεση της διαφορετκότητας ειναι πηγή πολιτισμού και δημιουργίας. Μην πέφτουμε στην παγίδα να δαιμονοποιούμε την διαφορετικότητα στο όνομα του ταξικού πολέμου.

Να σαι καλά...

ας πάρω και εγώ θέση στο θέμα της μήνυσης
σε ένα θέμα τέτοιο όπως το ΔΝΤ και το γαμημένο μνημόνιο που μας έχουν επιβάλλει τα μουνόπανα οι εξουσιαστές του ΠΑ.ΣΟΚ θα πώ τα εξής και έχω όργη τέτοια που δεν με σταματάει κανείς
Δεν νομίζω ότι με μηνύσεις λύνεται το θέμα αυτό αλλά με πραγματική αντίσταση-αυτοργάνωση και με κινήσεις πολιτών εναντίον του μνημονίου!!!
Συμφωνώ εν μέρη με τον Noiz που έχει μια πιο ρεαλιστική θέση των πραγμάτων αλλά στο θέμα της ΑΤΑΞΙΚΗΣ κοινωνίας είναι λίγο εκτός τόπου και χρόνου διότι για να γίνει αυτό πρέπει ο κόσμος να έχει την παιδεία και την ικανότητα να ξεκολλήσει τον εγκέφαλο του απο το βόλεμο.
Πχ έχεις μια επίχειρηση και πάει κατά διαόλου, το κράτος σε χρεώνει και έχεις και έναν υπάλληλο, τι κάνεις λοιπόν σαν κλασσικός Έλληνας επιχειρηματίας που βλέπεις ότι δεν βγάζεις τα χρήματα για την επίβίωση σου τα βάζεις με το κράτος και διώχνεις τον υπάλληλο σου και τότε στέλνεις ένα ακόμα άτομο στην ανεργία με αποτέλεσμα να προκαλείς ζημία στο άτομο που ζούσε απο την επιχείρηση σου,διότι δεν έχεις την παιδεία σαν κλασσικός Ελληναράς μικροαστός επιχειρηματίας να κρατήσεις την επίχειρηση και να κάνεις τον υπάλληλο σύντροφο σου και συνεταιρό!!!
Τότε δεν μιλάμε για αταξική κοινωνία αλλά για μια κοινωνία ζούγκλα που ο ένας με τις συνθήκες της οικονομικής κρίσης τρώει τον άλλον
Το βλέπω συνέχεια ρε συ Noiz και παρατηρώ ακόμα και άτομα Αριστερά που ψηφίζον ΚΚΕ ή άλλο αριστερό κόμμα να συμπεριφέρονται σαν εργοδότες χειρότεροι και απο τους μεγαλοκαπιτάλες??????
Δεν σου κάνει εντύπωση αυτό!!!

Δημοσίευση σχολίου