Περί ελληνικής οικονομίας

Posted by NOIZ | Posted in | Posted on 1:08 μ.μ.

Comments (8)

το βάζω και εγώ στο μπλόκ... τα λαμόγια τα δικά μας γαμώ το σπίτι τους αβαβά... τι σκατά ρε γαμώτο...

Γαμησέ τα...

Νοιζ ρίξε μια ματιά στο κείμενο μου για το όνειρο ενός επανάστατη του 1921 και το σήμερα...
http://topaiditisplateias.blogspot.com/2010/03/1821.html

Ελευθερία η Θάνατος...

ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΥΑΙΝΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΨΟΦΙΜΙΑ.



ΖΕΙΝ

χαιρετισμους αλληλεγγυης και απο την ομορφη χιο..

δυο συντροφισσες πριγκιπισσες
σας αγαπουμε!!

Έχει ανέβει κι εδω σχετικό σχόλιο:

http://stigmatismenoi.blogspot.com/2010/04/blog-post_07.html

Ειμαστε λεει η πιο ομορφη χωρα του κοσμου όχι μονο για την φυσικη ομορφια αλλα λογω των ανθρωπων που είναι λεει εξω καρδια ,που είναι ανέμελοι ,που ειμαστε λεει τα πρωινα στις καφετέριες και το βράδυ στα παρακμιακά σκυλάδικα μέχρι τις 10 το πρωί , που είμαστε λέει οι αμερικανοί των Βαλκανίων και βλέπουμε τους υπόλοιπους παρακατιανούς βάρβαρους κλέφτες και βρωμιάρηδες .
Ειμαστε λεει καλοντυμένοι με τζιπαρες με μερσεντες με επιπεδες τηλεορασεις (για να βλεπουμε ποδοσφαιρακι) με εξυπνα ψυγεια με εξυπνες κουζινες με ipod με 3 κινητα με νεολαια που δεν ντυνεται κατω από 2000 ευρω , με 4000 φιλους στο facebook, με υδρομασάζ , με Ηarley ,με καταθέσεις , με VISA ,με συνδρομες στο mens health και στο Marie Claire και σε ένα σωρο αλλα πραγματα που μας κάνουν την ζωή όμορφη και λειτουργική.
Είμαστε λέει απόγονοι των μεγαλων ελληνων ,ειμαστε λεει αυτοι που δωσανε τα φωτα του πολιτισμου σε ολο τον κοσμο και αν δεν διαβαζουμε ουτε ένα βιβλιο δεν πειραζει γιατι στο DNA μας είναι χαραγμένη όλη η εξυπναδα και σοφια των αρχαιων ελληνων και δεν χρειάζεται να αναπτύξουμε παιδεία γιατι απλα ειμαστε έλληνες .
Αφου λοιπον ειμαστε ελληνες γιατι φτάσαμε σε αυτό το σημειο να ελεγχόμαστε από την ΕΕ και το ΔΝΤ και να απειλείται η ζωη μας με φτώχια και μιζέρια ?
Λενε οτι για όλα φταινε οι κυβερνήσεις που εμεις δημοκρατικα εκλέξαμε γιατι λενε ότι πεσαμε θυματα που επηρεάστηκαν από τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ και δεν είχαμε πάρει χαμπάρι τιποτα .Λενε ότι τους ειχαμε για δικους μας ανθρώπους αφου μας βοηθουσαν σε ατομικο επίπεδο και εμεις τους ψηφιζαμε γιατι ηταν οι προστάτες μας αλλα εγω δεν πιστευω σε τέτοιες μπουρδες γιατι ειμαι εξυπνος και ελληνας.
Αλλά τι κάθομαι και σκάω αφού το πρωτάθλημα και το κύπελλο το πήρε η ομαδαρα μου και έχω και το συλλεκτικο dvd με την θεα Τζουλια ,ευτυχως εχουν μεινει και ορισμενα πράγματα που μας ομορφαινουν την ζωη και δεν μας τα κατεστρεψε όλα το ΔΝΤ και ολοι αυτοι οι ανθέλληνες που δεν αναγνωρίζουν το μεγαλείο μας .
Γιατί όμως ρε γαμω το αφού είμαστε λέει Έλληνες!

noskti

Δημοσίευση σχολίου