Έκτακτο μήνυμα από τον Ασφαλίτη... 2

Posted by NOIZ | Posted in | Posted on 2:35 μ.μ.



Ένα μεγάλο μπράβο στην κυβέρνηση για τα νέα μέτρα που πήρε, εκ μέρους όλων μας, για να τονωθεί η οικονομία της χώρας μας. Είναι πραγματικοί πατριώτες και ήρωες το ΠΑΣΟΚ αλλά και η ΝΔ που στήριξε τα μέτρα. Άντε γιατί πολύ είχε χαλαρώσει η κωλοτρουπίδα μας και πρέπει να σφίξει λίγο. Μια χαρά δεν τα περνάγατε όλοι τόσα χρόνια με το μισθό να μένει σχεδόν σταθερό, γύρω στα 700 ευρώ, και με όλα τα προϊόντα να έχουν πια αυξηθεί από 100% έως 500%; Καιρός να ανεβεί ακόμη περισσότερο το κόστος διαβίωσης, μην τεμπελιάζουμε κιόλας! Πως θα ζήσουν οι μεγαλοβιομήχανοι και οι τραπεζίτες, ε; Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας.

Τι νομίζατε; Ότι φταίνε οι διεφθαρμένοι πολιτικοί και τα υπερεθνικά συμφέροντα για την κατάσταση της οικονομίας μας; Όχι βέβαια. Εννοείται ότι φταίνε οι κατώτερες τάξεις και πρέπει να πληρώσουν όλοι τώρα, αδιαμαρτύρητα. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να αντιδράσει κανείς και ότι πρέπει όλοι να τα δεχτούν παθητικά όλα τα μέτρα που μας επιβάλουν και να πουν και ένα ευχαριστώ που βρέθηκαν και μερικοί ήρωες για να μας βάλουν τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι. Εγώ είμαι της άποψης ότι για να βοηθήσουμε ακόμη πιο πολύ την κατάσταση της οικονομίας πρέπει να βάλουμε 20 πόδια σε ένα παπούτσι. Δηλαδή ένα παπούτσι ανά δέκα άτομα... για οικονομία.

Επίσης ένα μπράβο και σε όλους τους φίλους μας, Ευρωπαίους και μη, που νοιάστηκαν τόσο για το καλό μας και μας βοήθησαν και αυτοί σε αυτή την δύσκολη στιγμή που τους είχαμε ανάγκη για να μας κάνουν κουμάντο. Αν και έτσι και αλλιώς τόσα χρόνια, όποια κυβέρνηση και να είχαμε, πάντα αυτοί έκαναν κουμάντο σε μας. Αυτό όμως, μόνο και μόνο επειδή είναι τόσο καλά παιδιά, μωρέ, τα παλικάρια.

Γιαυτό σας λέω, μην ασχολείστε με την πολιτική, άλλοι φροντίζουν για μας. Αυτοί ξέρουν τι είναι καλό για μας και αυτό θέλουν μόνο, το καλό όλων βέβαια. Άσε που μπορεί να χάσετε τα πραγματικά σημαντικά και ουσιαστικά νέα όπως το ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου πρωταγωνιστεί σε πορνό. Αυτή και αν είναι είδηση, ε;

"Ασφαλίτης"

Comments (4)

ειναι δεν ειναι ειδηση κ συ παντως την ιδια δουλεια εκανες την διαφημισες.μπραβο βρε.ολοι στον ιδιο χορο.κ μερικοι δεν το περνουν χαμπαρι κιολας.

Αλέξανδρε πολύ ωραία τα κειμενάκια σου. Θα ήθελα να αναδημοσιεύσω εδώ ή στο ΦΑΣΚΕΛΟ κάποιο από όλα, αν δεν σε πειράζει.

Ανώνυμος, μην τα ισοπεδώνεις όλα, να ξέρουμε και τι λέμε. Τεσπά, αν είναι έτσι όπως τα λες τότε και εσύ το διαφήμισες εδώ.

Τση καλημέρες μου. Β-)

Ο Αλέξανδρος Ζήβας ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΕΔΩ: http://igitha.blogspot.com/

Σώπα ρε ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΖΗΒΑ!! Τι μας λες τωρα, σοβαρά;

Δημοσίευση σχολίου