συνέχεια προηγούμενου..

Posted by NOIZ | Posted in | Posted on 4:18 μ.μ.




Το σύστημα περνάει κρίση. Δεν μιλάμε για την οικονομική κρίση φυσικά αφού το ίδιο το σύστημα την δημιούργησε για να μας στερήσουν περισσότερα και για να έχουν πρόσχημα για άλλα. Μιλάμε για κρίση συνείδησης. Φαίνεται, λοιπόν, το τελευταίο διάστημα ότι υπάρχει η εξής τάση: οι άνθρωποι αρχίζουν και συνειδητοποιούν το τι γίνεται στο κόσμο μας. Συνειδητοποιούν την ευθύνη και το μέγεθος της δύναμής τους και πολιτικοποιούνται Νοιάζονται για τους συνανθρώπους τους και ενημερώνονται σωστά. Ανοίγουν το μυαλό τους και σκέφτονται κριτικά, χωρίς φόβο και προκατάληψη Οι άνθρωποι αποκτούν διευρυμένη αντίληψη και παύουν να ανέχονται όλα τα ψέμματα που μας έχουν φλομώσει. Αυτό κλονίζει τα θεμέλια του κράτους. Πριν από 1 χίλια χρόνια ήταν πιο εύκολο να ελέγχεις 1 εκατομμύριο ανθρώπους από ότι να τους σκοτώσεις. Τώρα είναι πιο εύκολο να σκοτώσεις 1 εκατομμύριο ανθρώπους από`τι να τους ελέγχεις. Λοιπόν όπως μας έχει διδάξει η ιστορία άπειρες φορές, όταν το σύστημα βρίσκεται σε κρίση το κράτος επιστρατεύει το παρακράτος για να σπείρει τον φόβο και τον διχασμό ανάμεσα στην κοινωνία.

Τα τελευταία χρόνια, και ιδιαίτερα μετά την εξέγερση του Δεκέμβρη του 08, έχουν κάνει την εμφάνιση τους ακροδεξιά στοιχεία και παρατηρείται έξαρση εθνικιστικών και φασιστικών συνθημάτων σε τοίχους στις πόλεις μας και παραέξω με αποκορύφωμα το τελευταίο διάστημα όπου δεν έχει μείνει ούτε κολόνα που να μην έχουν αφήσει την υπογραφή τους . Σπέρνουν ξενοφοβία με μηνύματα μίσους και εθνικισμού σε τοίχους και με φυλλάδια ακόμη και σε σχολεία, με την κάλυψη του ακροδεξιού κόμματος ΛΑ.Ο.Σ.. Βέβαια δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όλα αυτά άρχισαν στη Ζάκυνθο από όταν άνοιξε γραφείο το ΛΑ.Ο.Σ. και μετά.

Χτες στα Χανιά ακροδεξιοί έπιασαν μια νεαρή δασκάλα και χάραξαν με μαχαίρι δυο αγκυλωτούς σταυρούς στο σώμα της. Ο λόγος ήταν το ότι η κοπέλα παρέδιδε δωρεάν μαθήματα ελληνικών σε μετανάστες. Το φαινόμενο των παρακρατικών συμμοριών, όπως καταλαβαίνετε, έχει προχωρήσει σε άλλο επίπεδο απανθρωπισμού με συνεχές και οργανωμένες επιθέσεις. Οι φασίστες έχουν στόχο την τρομοκρατία των αγωνιζόμενων ανθρώπων και θα φτάσουν έως τα άκρα για να το πετύχουν. Θα μας βρουν μπροστά τους!

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΈΣ!

Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου