Κάτι δεν πάει καλά...

Posted by NOIZ | Posted in | Posted on 7:54 μ.μ.


Περνάμε μια περίοδο έντονων κοινωνικών διαταραχών και πιέσεων, όπου η καταπίεση και το άγχος είναι πια θεσμός και τα ανθρώπινα δικαιώματα όλο και συρρικνώνονται Ένα σύστημα βασισμένο στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, μισθωτή σκλαβιά. Η δουλειά μας έχει γίνει ζωή και η ζωή επιβίωση. Από όταν είμαστε μαθητές μπαίνουμε στο λούκι με τα πολυάριθμα, πολύωρα και άχρηστα μαθήματα και φροντιστήρια Το εκπαιδευτικό μας σύστημα δεν θέλει ανθρώπους μορφωμένους, ικανούς για κριτική σκέψη, αλλά υπάκοους παθητικούς εργάτες. Μπλέκουμε με σπουδές, εξεταστικές, εξειδίκευση και ούτω καθεξής. Μετά έρχεται ο στρατός μετά η δουλειά (αν βρούμε) και τρεχάτε ποδαράκια μου. Όλο και πιο χαμηλοί μισθοί, όλο και πιο σκατά δουλειές. Όλο και πιο πολλές ώρες ούτως ώστε να μπορέσουμε να ξεπληρώσουμε το νοίκι, τα φροντιστήρια των παιδιών, το φαγητό, τη ΔΕΗ, την ΕΡΤ, τον δήμο, τους φόρους, τα τέλη, το νερό, τη βενζίνη... ούτε χρόνος ούτε ενέργεια για τίποτα άλλο, ειδικά πολιτικοποίηση, αυτό ακριβώς που θέλουν δηλαδή οι εξουσιαστές του κόσμου ετούτου. Δεν προλαβαίνουμε ούτε να σκεφτούμε από μόνοι μας και τα αφήνουμε όλα τα ζητήματα, που αφορούν εμάς και τα παιδιά μας, σε διεφθαρμένους πολιτικούς και βιομηχάνους Το σύστημα είναι φυσικά σχεδιασμένο έτσι ούτως ώστε να διατηρήσουν και να διαιωνίσουν εξουσία τους οι ελίτ. Όλοι τα γνωρίζουμε αυτά, λίγοι αντιστέκονται

Μας έχουν βάλει να φαγωνόμαστε μεταξύ μας για μαλακίες και αυτοί ζουν σαν βασιλιάδες με τον ιδρώτα και το αίμα το δικό μας. Διαίρει και βασίλευε είναι το ατού τους. Μας θέλουν ομαδοποιημένους και χωρισμένους, γιατί μόνο έτσι μπορούν μια χούφτα άνθρωποι να ελέγχουν το υπόλοιπο σύνολο. Ολυμπιακός-παναθηναικός. Και εμείς αναλωνόμαστε με βλακείες και επιλέγουμε ένα εχθρό να του φορτώσουμε όλα μας τα προβλήματα και τις ανησυχίες μας, για να`χουμε να ασχολούμαστε, γιατί δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση. Έχουν επιστρατεύσει τον φόβο για να μας υποδουλώσουν το πνεύμα και τη σκέψη μας, το χρήμα για να ελέγχουν το σώμα μας και όταν αυτά δεν αρκούν χρησιμοποιούν τη βία. Αλλά όπως και στα περισσότερα πράγματα στον κόσμο, έχει δυο όψεις το κάθε νόμισμα. Αν δεν τους φοβάσαι σε φοβούνται.
συνεχίζεται..

Comments (4)

wraios noiz sinexize na xwneis.k min ksexnas tin trapezes.ta daneia.oi anthrwpoi pethainoun apo to agxos na kseplirwsoun.proxthes mia gnwsti mou epathe emfragma giati eixan kapoia daneia gia mia mikroepixeirisi me ton andra tis.zorizotousan k mpam sto nosokomeio twra.k as mi milisoume gia nosilies k asfaleies stin ellada.oute k gia ypefthinotites..

zein

Άστα να παν, σύντροφε/ισσα ΖΕΙΝ. Αν συνέχιζα με το λούκι που μας έχουν χώσει δεν θα έφτανε ενα μπλογκ ολόκληρο για να ολοκληρώσω.

Noiz
Τρομερό κείμενο και με αρκετά πολιτικά μυνήματα
Φίλε κάνεις πολιτική σοβαρή και όχι πολιτικάντικη κομματική σκέψη
Χαίρομαι που στο νησί μου υπάρχουν ακόμα που δίνουν ΑΓΩΝΕΣ σε αυτό το επίπεδο.
Έχει την συμπαράσταση μου

Αφιερωμένο το άσμα απο Active Member που είναι ότι πρέπει με το κείμενο σου

http://www.youtube.com/watch?v=eWQLTxnARyo

Ευχαριστώ πολύ φίλε "Το παιδί της πλατείας", με τιμάς ιδιαίτερα με τα λόγια σου. Επέτρεψε μου να πω όμως οτι το κείμενο δεν είναι τίποτα πρωτοποριακό, γρήγορες σκέψεις ήταν, τα έχουν πει και άλλοι αυτά, αλλά πρέπει να τα θυμήζουμε και να τα θυμόμαστε.
Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που επιλέγεις, με τα τραγούδια, για να πεις κάτι.
Σε ευχαριστώ και πάλι.
Τση καλημέρες μου

Δημοσίευση σχολίου