Το άγχος του ελληναρά... μέρος 1

Posted by NOIZ | Posted in , | Posted on 4:53 μ.μ.



Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται άνοδος της εγκληματικότητας στο νησί μας αλλά και γενικότερα στον Ελλαδικό χώρο. Το φαινόμενο αυτό είναι αποτέλεσμα κακοποιών στοιχείων κυρίως κάποιων κρετίνων αναρχικών και λοιπών αριστερών οργανώσεων, που έχουν το θράσος να μιλούν για αλληλεγγύη, διεκδίκηση, αγώνα, δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες αλλά και από μετανάστες που εξαθλιωμένοι καθώς είναι από τις συνθήκες ζωής στη χώρα τους, τολμούν να έρθουν στην υπέροχη πατρίδα μας με την ελπίδα μιας καλύτερης ζωής.
Έχουν εισχωρήσει στην κοινωνία μας σαν ένα καρκίνωμα στον οργανισμό του ανθρώπου, τρώγοντας, αργά αργά την σάρκα έως την απελπισία και τον τραγικό θάνατο. Οι μετανάστες, οι οποίοι δεν είχαν άλλη επιλογή παρά να εγκαταλείψουν την χώρα τους λόγο των πολέμων και της φτώχειας που έχουμε επιβάλει εμείς, η ευρωπαϊκή ένωση, με τις φιλο-ιμπεριαλιστικές μας πολιτικές και κυβερνήσεις, φταίνε για μεγάλο ποσοστό των εγκλημάτων που συμβαίνουν στη χώρα μας. Οι οικονομικά και κοινωνικά εξαθλιωμένοι μετανάστες κάνουν ότι μπορούν για να ταΐσουν τις οικογένειες τους. Μερικοί ακόμη έχουν το θράσος, επειδή κάποιες εποχές ίσως να μην βρίσκουν δουλειά και επειδή βρίσκονται στα όρια της απελπισίας, να κλέβουν μαγαζιά και σπίτια γιατί μπορεί να μην έχουν φάει τα παιδιά τους 5 μέρες, οι θρασύδειλοι. Μα δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει ένας εξαθλιωμένος να κλέψει ή να σκοτώσει για να ζήσει, να ικανοποιήσει δηλαδή το αυτονόητο ένστικτό του για επιβίωση; Ας φάει από τα σκουπίδια...είναι και αυτό μια λύση.
Ακόμη φτάνουν στο βαθμό να μας κλέβουν τις δουλειές! (δουλειές που δεν κάναμε έτσι και αλλιώς, όπως οικοδόμοι και εργάτες γης γιατί βαριόμαστε και γιατί τις θεωρούμε υποτιμητικές) με εξευτελιστικά μεροκάματα, μόνο και μόνο για να βγάλουν τα προς τα ζην, σαν δεν ντρέπονται οι αλήτες. Φυσικά, με αυτά τα μεροκάματα πείνας πρέπει να πληρώσουν την υγεία τους, την παιδεία των παιδιών τους, τα υπέρογκα ποσά που τους ζητάμε για να ανανεώσουν την άδεια παραμονής τους στη χώρα κ.α. αφού όταν έρχονται εδώ δεν έχουν κανένα δικαίωμα εννοείται. Σιγά μην ξυπνήσουν και οι σκλάβοι και ζητάνε και δικαιώματα.
Και όταν τους πάνε μέσα για εξακρίβωση στοιχείων πάνε και χτυπιούνται σε τοίχους δεξιά και αριστερά και πέφτουν από σκάλες μόνοι τους, οι κόπανοι, και μετά ενοχοποιούνται για ξυλοδαρμό οι κακόμοιροι μεροκαματιάρηδες δημόσιοι υπάλληλοι μπάτσοι. Και τι φταίνε αυτοί που είναι τόσο διασκεδαστικό να βάζεις δυο μετανάστες να χτυπιούνται μεταξύ τους, κατ' εντολή δικιά σου, μέσα στο αστυνομικό τμήμα; Σε αυτή τη δύσκολη δουλειά πρέπει να βρίσκεις τρόπους να διασκεδάζεις. Ακόμη κατηγορούν κάποιους λιμενόμπατσους ότι ξυλοφορτώνουν μέχρι θανάτου πρόσφυγες από την εμπόλεμη μέση ανατολή όπως έγινε στην Πάτρα. Μα και αυτοί οι πρόσφυγες πολύ εύκολα πεθαίνουν. Ίσα που τον ακούμπησε ο νερόμπατσος. Αλλά και σε τελική ανάλυση τόσους έχουμε. Και τι έγινε; Ένας λιγότερος...
Οι αδίστακτοι μετανάστες, με τις σκοτεινές τους τακτικές, έχουν καταφέρει να αποσταθεροποιήσουν τον αρμονικό και εφήμερου τρόπο ζωής μας και να προκαλέσουν το χάος. Ακόμη και για τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας, έχουν την μεγαλύτερη ευθύνη, μιας και ένα μέρος των χρημάτων που κάποιοι αδυσώπητοι βγάζουν, τα στέλνουν στις οικογένειες τους σε ξένες χώρες. Φρίκη προκαλεί επίσης το γεγονός ότι κάποιοι μετανάστες τολμούν και ζητούν ακόμη και πολιτικό άσυλο γιατί στις χώρες τους έχουν διαπράξει εγκλήματα πολιτικής, κοινωνικής και ανθρωπιστικής ιδεολογίας και δράσης, τα σκουλήκια.
Οι μετανάστες αποτελούν το νούμερο ένα πρόβλημα της πατρίδας μας αλλά και της ευημερίας της Γης ολόκληρης αν όχι και του σύμπαντος και πρέπει να τους μαζέψουμε όλους μέσα σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και να τους εξοντώσουμε αμέσως , δίχως δισταγμό, για το κακό που έχουν προκαλέσει στο έθνος μας, όπως πολύ σωστά μας δίδαξε με το παράδειγμα του ο αδελφός μας Χίτλερ. Έτσι και αλλιώς δεν τους θεωρώ ανθρώπους... Εσείς;
συνεχίζεται...
"Ασφαλίτης”

Comments (5)

πολυ ευστοχο και δυνατο κειμενο! με μπολικη δοση ειρωνιας οπως ταιριαζει να ξεφτιλιζονται οι καθε λογης ασφαλιτες στην κοινωνια μας..κι οποιος καταλαβε, εχει καλως...

Αυτό που κάνουμε σήμερα, όλα τα γουρούνια στο ίδιο σακί πολύ μου τη δίνει.Οι αναρχικοί, οι αριστεροί, οι καπιταλιστές,οι μπάτσοι κλπ.Και τώρα,εμείς οι έξυπνοι,αφού τον βάλαμε τον καθένα στην κατηγορία του θαρρούμε πως ξέρουμε ποιος είναι,πως σκέφτεται,τι θα κάνει αύριο και γιατί.Τόσο επιφανειακοί.Θύματα της κοινωνίας είμαστε όλοι δυστυχώς.Θύματα που δεν μπορούμε να σκεφτούμε μόνοι μας,γιατί να φανταστώ,είναι πολύ δύσκολο να ξεγυμνώσεις τον εαυτό σου για να μπορέσεις να δεις καθαρά,ελεύθερα.Πολύ σκληρό.Οπότε ας ακολουθήσουμε το εύκολο.Αυτό που μας έμαθαν.Εμπρός λοιπόν,ας σκοτωθούμε μεταξύ μας.Αδέρφια μου.Όλοι της ίδιας μάνας,της ίδιας γης.Ας σκοτωθούμε αφού δεν μάθαμε ν αγαπάμε, να σκεφτόμαστε μόνοι μας κ να προχωράμε.Αφού δεν μπορούμε να δούμε πέρα από τη μύτη μας.Άξιοι της μοίρας,που οι ίδιοι επιλέξαμε.
ΖΕΙΝ

Επίσης όμως κάποιοι επιλέξαμε τους ανθρώπους που έχουμε γύρω μας, και αυτοί μας επέλεξαν,αυτό γιατί ίσως μια μέρα μάθουμε να αγαπάμε, γιατί τώρα απλά μαθαίνουμε να σκεφτόμαστε μόνοι μας. Τώρα αρχίζουμε τη συνειδητοποίηση της ύπαρξης και της ανυπαρξίας μας.
Είναι μια ξεχωριστή περίοδος αυτή που περνάμε, μια εποχή πλημμυρισμένη απο αντικρουόμενα συναισθήματα και σκέψεις, αλλά στο τέλος της ημέρας μένει μια γλύκα στο στόμα και αυτό είναι από μόνο του είναι αρκετό για ένα χαμόγελο στο όνειρο.
καλημέρα ZEINάκι

Αγαπητε/η ZEIN το λες μονος/η σου οι ιδιοι επιλέξαμε...
τωρα για το αν δεν μπορουμε να δουμε περα απο την μυτη μας ειναι πολυ απολυτο για να μπορεις να το πεις...
Επίσης ειναι πολυ υποτιμιτικο να λες ότι καποιος δεν σκεφτεται μόνος του.
Το σιγουρο ειναι οτι όταν σε δερνουν, σε κλεβουν, σε δολοφονουν, αφηνουν σκατα σε μνημεια δολοφονημενων, σε αποκαλουν παρακρατικο, τρομοκρατη, πρεζακια, προβοκατορα ειναι απλα μαθηματα φυσικης οτι θα αντιδρασεις-αντισταθεις. Διαφωνω ριζικα στο οτι ειμαστε ολοι αδερφια καθως πιστευω στον ταξικο διαχωρισμο της κοινωνιας (δεν ειμαι απόλυτος αλλα νομιζω οτι σε μεγάλο βαθμό ισχύει) πως μπορει να ειναι θυμα της κοινωνιας αυτος που αποφασίζει για αυτην??
Θυμησου το συνθήμα που λεει οτι ειμαστε αδερφια με καποιους!

Φίλε "ανώνυμος", μου αρέσει πολύ το ότι πρόσθεσες το "(δεν ειμαι απόλυτος αλλα νομιζω οτι σε μεγάλο βαθμό ισχύει)" και συμφωνώ στο ότι δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι για τίποτα σε αυτη τη ζωή, είναι φιλοσοφία ζωής μου.
Αμφιβάλλω άρα υπάρχω.
Τση καλημέρες μου

Δημοσίευση σχολίου