...

Posted by NOIZ | Posted in , | Posted on 12:38 π.μ.

Η είδηση του θανάτου των 3 ανθρώπων σε τράπεζα στο κέντρο της Αθήνα χτές κατα τη διάρκεια του συλλαλυτήριου μας πάγωσε όλους. Δεν ξέρω ποίοι πέταξαν τις μολότοφ. Αυτό που ξέρω σίγουρα όμως είναι ότι ήταν, είτε το ήθελαν είτε όχι, προβοκάτορες. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι πως ο τραγικός θάνατος των εργαζόμενων θα χρησημοποιηθεί από την εξουσία σαν πρόσχημα για την βίαιη καταστολή αγωνιζόμενων ανθρώπων. Αυτό που ξέρω είναι ότι ακούω συνέχεια στα Μ.Μ.Ε. υπουργούς και “δικαστές” να καταλογίζουν με “οργή” ευθύνες προς όλες τις κατευθύνσεις, εκτός από εκεί που πρέπει.

Τι δουλειά είχε τράπεζα στη σταδίου να είναι ανοιχτή και να έχει εργαζόμενους μέσα την ώρα του μεγάλου συλλαλυτήριου; Γιατί δεν είχε συστήματα πυρασφάλειας, πυρόσβεσης και έξοδοι κυνδίνου; Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας είναι το κράτος και τα αφεντικά.
Παραθέτω από κάτω απόσπασμα καταγγελίας εργαζόμενου στη συγκεκριμένη τράπεζα:

“Τα στελέχη της τράπεζας απαγόρεψαν κάθετα και κατηγορηματικά στους εργαζόμενους να φύγουν, παρόλο που οι ίδιοι το ζητούσαν επίμονα από νωρίς το πρωί, ενώ επέβαλλαν στους εργαζόμενους να κλειδώσουν τις πόρτες και επιβεβαίωναν συνέχεια τηλεφωνικά το κλείδωμα του κτιρίου. Όποιος φύγει να μην έρθει αύριο για δουλειά, ήταν η μόνιμη απειλή. Τους έκλεισαν ακόμα και την πρόσβαση στο διαδίκτυο για να μην επικοινωνούν με τον έξω κόσμο.”

είναι γνωστές οι τακτικές των αφεντικών, τις ζούμε καθημερινά όλοι.

Comments (3)

Το μεγαλείο της ελεεινής προπαγάνδας που σερβίρουν τα ΜΜΕ στον κοσμάκη το είδαμε για άλλη μια φορά στα χαζοκούτια μας με τα πρόσφατα επεισόδια στην Αθήνα .
Τα ΜΜΕ είναι ένα σάπιο σύστημα αυστηρού κρατικού έλεγχου ,ένα σύστημα κρατικής προπαγάνδας με μόνο στόχο τον αποπροσανατολισμό των πολιτών κάνοντας τους παθητικούς και αποβλακωμένους.
Θα μπορούσε κάνεις να τα χαρακτηρίσει νέα πηγή κρατικής εξουσίας έλεγχου της σκέψης μας. Βασικοί τους πελάτες είναι οι διαφημιστές και τα προϊόντα τους όπως η τράπεζα του Βγενοπουλου του μοναδικού υπευθύνου για τον χαμό αυτών των 3 ανθρώπων.
Έχει δημιουργηθεί ένα συνεταιρικό σύμπλεγμα Κράτους-ΜΜΕ –Εταιριών με απώτερο σκοπό να αλλοιώσουν την αντίληψη μας, να σε κάνουν ένα άβουλο ον που μες στο μυαλό του δεν υπάρχει ο παραμικρός χώρος για αμφισβήτηση της εξουσίας και του συστήματος.
Όλα τα παραπάνω τα είδαμε αυτές τις μέρες όπου ο θάνατος αυτών τον κακόμοιρων υπαλλήλων επισκίασε μια από τις μεγαλύτερες απεργιακές συγκεντρώσεις των τελευταίων χρόνων. Διακόσιες χιλιάδες οργισμένος κόσμος στους δρόμους και πέρασε σε δεύτερη μοίρα ,σε μερικά κανάλια δεν ασχολήθηκαν πάνω από μερικά λεπτά .Όποιο κανάλι και να άνοιγες έβλεπες να καταδικάζουν τον δήθεν μεγάλο εχθρό της κοινωνίας μας τους αντιεξουσιαστες και την τυφλή βία που χρησιμοποιούν , για τα καινούρια μέτρα και την αντίδραση του κόσμου σιωπή.
Την επόμενη μέρα κάνεις από τον απλό κόσμο δεν μιλούσε για αυτά τα καθάρματα της εξουσίας που μας ξεζουμίζουν το μόνο που άκουγες ήταν για τον άδικο χαμό των 3 παραγωγικών ανθρώπων από αυτούς τους αλήτες τους αναρχικούς
NOSKTI

το μονο καλο που μπορουν να εκπέμψουν τα καναλια ειναι το φως απ την φωτια
(αντε και κανενα ντοκυμαντερ με πιθηκους)

αναδημοσιεύω

Δημοσίευση σχολίου